2 Σεπτεμβρίου 2013

Ιρανικά ΜΜΕ : Ετοιμάζεται «Ταξιαρχία Τζιχάντ»


Ιρανικά ΜΜΕ : Ετοιμάζεται «Ταξιαρχία Τζιχάντ»


Σύμφωνα με ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων «στο Ιράν και στο Ιράκ δημιουργείται «ταξιαρχία Τζιχάντ» η οποία θα έχει στρατιωτική βάση στα υψώματα του Γκολάν. Στόχος είναι να εμπλακεί επιχειρησιακά εναντίον του Ισραήλ. Ήδη έχει αποσταλλεί επιστολή στον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ με την οποία ζητούν την άδεια του!

Σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ, οι κυβερνήσεις του Ιράν και του Ιράκ, ανακοίνωσαν την έναρξη παρελάσεων με σκοπό την στρατολόγηση «εθελοντών» για την δημιουργία σώματος από «άτομα που είναι πρόθυμα να θυσιάσουν τη ζωή τους» για χάρη της προστασίας των αραβικών εδαφών» συνεχίζει το δημοσίευμα. Στόχος τους

είναι να “περάσουν” οι ομάδες αυτές στο έδαφος της Συρίας..

Το δημοσίευμα καταλήγει κλείνοντας: oι «Ομάδες αυτοκτονίας αντίστασης «ορκίζονται ότι θα ξεπλύνουν τις κηλίδες αίματος 60χρόνων σιωνιστικής κατοχής, καθώς και το έγκλημα κατά του Ισλάμ μετά από μια δεκαετία αδικαιολόγητων αμερικανικών επιθέσεων εναντίον των αραβικών κρατών».

Τέλος, ο Αραβικός Τύπος ανέφερε ότι το ιρανικό καθεστώς ετοιμάζει, σε περίπτωση επίθεσης κατά της Συρίας, μια μεγάλης κλίμακας επίθεσης εναντίον των συμφερόντων της Σαουδικής Αραβίας στον Περσικό Κόλπο με τη χρήση βομβιστών αυτοκτονίας.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου