27 Αυγούστου 2014

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ –ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 900 κιλά γεωργικά προιόντα για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ –ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ900 κιλά γεωργικά προιόντα για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, η τρίτη επίσκεψη της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης των ΑΝ.ΕΛ -μέσα στο τρέχον έτος-, στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών Βούλας Κ.Κ.Π.Α (πρώην ΠΙΚΠΑ) προσφέροντας , εννιακόσια κιλά γεωργικά προϊόντα.

Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος, Κος Ιωάννη Μοίρας τίμησε με την συμμετοχη του την αποστολή και μετέφερε μαζί με την Γραμματέα Κα Μίκα Παππά-Σέβου, το έντονο ενδιαφέρον του Προέδρου του Κινήματος, Κου Πάνου Καμμένου και την ευαισθησία του για τα παιδιά του Ιδρύματος και ενημερώθηκε για τις ανάγκες του και το έργο που επιτελείται.



Η αποστολή των ΑΝ.ΕΛΛ. ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και στους χώρους διαμονής των τροφίμων και είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους εργαζόμενους και τα παιδιά, που κάθε φορά την υποδέχονται με ιδιαίτερη λαχτάρα και ζεστασιά.




Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς από τη Θήβα, τη Κα Ράνια Κατσέλη, τον Κο Σωτήρη Κουτρουμάνη και τον Περιφερειάρχη της Γραμματείας, Κο Χρήστο Σταθόπουλο, για τη συγκέντρωση και μεταφορά των προσφερόμενων αγαθών.

Η Γραμματέας
Μίκα Παππά-Σέβου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου