27 Ιουνίου 2013

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Αυτά τα κτήνη εξοπλίζουμε οι Δυτικοί στη Συρία


ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Αυτά τα κτήνη εξοπλίζουμε οι Δυτικοί στη Συρία

Οι σκηνές είναι απολύτως ακατάλληλες, όχι μόνο για καρδιακούς, αλλά για οποιονδήποτε θέλει να λέγεται «άνθρωπος», με την έννοια του όρου που έχει υιοθετήσει ο δυτικός και όχι μόνο πολιτισμός. Προέρχονται από που αλλού…


από τη Συρία.

Δεν γνωρίζουμε να πούμε εάν όντως ένας από τους τραγικούς αιχμαλώτους που τελικά αποκεφαλίστηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, με μια αργή και βασανιστική διαδικασία που κάνει αντίστοιχες πράξεις στη Σαουδική Αραβία να μοιάζουν με… ανθρωπιστική πράξη, είναι ένας από τους δυο απαχθέντες μητροπολίτες στη Συρία.

Δεν το χωράει ο νους κάθε φυσιολογικού ανθρώπου το πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη γη που να κραυγάζουν εν χορώ «ο Θεός είναι μεγάλος» την ώρα που γίνονται τέτοιες πράξεις, τις οποίες δικαιολογούν με το φοβερό και τρομερό επιχείρημα ότι είναι «άπιστοι» (καφίρ). Δηλαδή, δεν είναι μουσουλμάνοι.

Να ξεκαθαρίσουμε, ότι τις πρακτικές αυτών των υπανθρώπων δεν τις προσυπογράφουν ούτε νουνεχείς μουσουλμάνοι σπουδαστές του κορανίου, ούτε φυσικά την ερμηνεία που δίνουν στο ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων ανώμαλοι σαν αυτούς που βλέπουμε στο βίντεο (δυστυχώς αποδεικνύεται ότι είναι πολλοί).

Ο άνθρωπος είναι το πιο άγριο ζώο της φύσης, επ’ αυτού δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία. Όταν όμως έχεις να αντιμετωπίσεις ανθρώπους (καταχρηστικά ο όρος) με τέτοιες αντιλήψεις και απόψεις,που θεωρούν τόσο φθηνή την ανθρώπινη ζωή και είναι αρκετοί που επιδιώκουν να περάσουν στην Ευρώπη και στη συνέχεια όταν αυξάνονται στον αριθμό επιχειρούν να επιβάλλουν τον δικό τους διαστροφικό κώδικα αξιών:

Αφενός δεν χρειάζεται καν να προβούμε σε χαρακτηρισμούς των καμένων εγκεφάλων που αντιδρούν σε κάθε μέτρο ελέγχου της κατάστασης και αφετέρου είναι να απορεί κανείς με την ελαφρότητα της Δύσης να έχει αφήσει ανεξέλεγκτα τέτοια στοιχεία και ενίοτε να τα εξοπλίζει. Αν τα αμερικανικά και τα ευρωπαϊκά δίκτυα έδειχναν αυτές τις σκηνές είναι βέβαιο ότι ο κάθε Ομπάμα ή κάθε ηγέτης στην Ευρώπη θα είχε σοβαρό πρόβλημα να δικαιολογήσει τις ενέργειες και τις πολιτικές αποφάσεις του.

Σε όλα υπάρχει ένα όριο, το οποίο δυστυχώς το έχουμε προ πολλού ξεπεράσει. Επιβάλλεται ο άμεσος έλεγχος της κατάστασης. Ό,τι και να λένε ο τεκμηριωμένα αντιπαθής σε εμάς λόγω της πολιτικής του έναντι της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια Μπασάρ Αλ Άσαντ, ΔΕΝ μπορεί να κατηγορηθεί γι’ αυτές τις ενέργειες.

Ό,τι και να του καταλογίζεται, είναι μέγιστη υποκρισία και αμοραλισμός να οδύρεται η Δύση για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την καταπίεση του συριακού λαού από το καθεστώς του και να ανέχεται τέτοια φαινόμενα που είναι πλέον καθημερινά. Και φυσικά η απόλυτη ηθική κατάπτωση του δυτικού κόσμου που θα οδηγήσει σε μεγάλες περιπέτειες.

Αρνούμαστε στον βωμό της αναγνωσιμότητας να δημοσιεύσουμε το φρικτό βίντεο. Παραπέμπουμε στη διεύθυνση και όποιος έχει γερό στομάχι ας κοπιάσει να το παρακολουθήσει. Το αφιερώνουμε σε όλες τις δυτικές πρεσβείες στην Αθήνα που έχουν κάποιους εξαιρετικούς διπλωμάτες και ανθρώπους στο προσωπικό τους, που όμως οφείλουν να μεταφέρουν στις πρωτεύουσές τους το τι πιστεύει ο απλός καθημερινός άνθρωπος, ο οποίος χάρη στο διαδίκτυο είναι ενημερωμένος…

Η πάγια πρακτική είναι η απόκρυψη όσων δεν εξυπηρετούν για να δικαιολογούνται στη συνέχεια οι πολιτικές αποφάσεις που εξυπηρετούν γεωπολιτικά συμφέροντα, επενδεδυμένες όμως με έναν «μανδύα» πολιτικής ορθότητας, με βάση τα φληναφήματα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων που χρησιμοποιούν, τη στιγμή που έχει καταπατηθεί από τους ίδιους κάθε έννοια ανθρωπισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου