30 Ιουνίου 2013

INVESTOR FORUM ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΙΩΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ. ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΓΕΝΙΕΣ ...


INVESTOR FORUM ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΙΩΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ. ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΓΕΝΙΕΣ ...




Διαβάζουμε ότι με πρωτοβουλία Καραμούζη, η κρατική Εurobank διοργανώνει διεθνές επενδυτικό φόρουμ στην Αθήνα 25 και 26 Ιουνίου.
Στο δείπνο επίσημος ομιλητής θα είναι ο Προβόπουλος, με τον Σουρνάρα να μας ενημερώνει περί της προόδου !!! και των προκλήσεων !!! που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία. Ο Χατζηδάκης θα μας ενημερώσει προφανώς για το πώς άνοιξε στην Ελλάδα τοκλειστό επάγγελμα του νεκροθάφτη, ενώ θα ακούσουμε με μεγάλη προσοχή τα όσα θα μας πουν οι κ.κ Σκλαβούνης – Σακελαρίου (Τ.Χ.Σ), Σταυρίδης (ΤΑΙΠΕΔ), Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ), Σαχινίδης, ο μόνιμος Αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα Μπόμπ Τράα και ο «μεγάλος» οικονομολόγος της κρατικής Eurobank Μονοκρούσσος.


Οι μεν Kαραμούζης - Mονοκρούσσος θα αναλύσουν το μοντέλο, πως χρεοκοπείς μια τράπεζα που διατηρούσε τα υψηλότερα επιτόκια στην ευρωζώνη και μετά την φορτώνεις στον ελληνικό λαό, κατά το λαϊκότερoν άλλος γ….. και άλλος πληρώνει.


Οι Τ.Χ.Σ και ΤΑΙΠΕΔ το πώς είναι να θησαυρίζεις με μισθούς, να μην έχεις επιδείξει κανένα έργο και να προγραμματίζεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές.


Ο ΣΥΡΙΖΑιος θα μας καταγγείλει το γ……. το σύστημα και το μνημόνιο, ενώ ο Σαχινίδης θα μας αναλύσει το πώς καταφέρνεις να μην πληρώνεις φόρους στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα του απολογισμού της θητείας του.



Θα φάνε, θα πιουν, θα φωτογραφηθούν και θα αφήσουν και πουρμπουάρ. Αφού πληρώνει ο ελληνικός λαός και οι επόμενες 5 γενιές κορόιδα είναι να μην το κάνουν. Αυτό έμαθαν να κάνουν μια ζωή, αυτό συνεχίζουν να κάνουν. Αποτυχημένοι, άχρηστοι και τζαμπατζήδες. Οι Καραμαουζαίοι Προβοπουλαίοι και λοιποί πατριώτες...
                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου