21 Αυγούστου 2014

ΑΝΕΛ: Κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ


ΑΝΕΛ: Κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ

Εμμέσως πλην όμως σαφώς, οι ΑΝΕΛ απέρριψαν την πιθανότητα συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατίας (υπέρ μιας ευρύτερης παράταξης που θα συμπεριλαμβάνει τον ΛΑΟΣ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες είχε ταχθεί με δηλώσεις του ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης).

«Η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας είναι να απευθύνουν προσκλήσεις στα άκρα, που ο Κώστας Καραμανλής είχε αποκλείσει σε όλη τη διάρκεια της θητείας του με τη φράση “δεν συνομιλώ με τα άκρα”» τόνισαν συγκεκριμένα, σε σχετική τους ανακοίνωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

ΑΝΕΛ για ΕΝΦΙΑ: Παίζουν την κολοκυθιά με τον αριθμό των δόσεων



Ο Τέρενς Κουίκ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στις πληροφορίες που αναφέρουν ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης επεξεργάζεται διατάξεις που θα σταματήσουν το αυτόφωρο και τη φυλάκιση για τους οφειλέτες του Δημοσίου, καλώντας την να φέρει τις σχετικές ρυθμίσεις με τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης την άλλη εβδομάδα στη Βουλή.

Προειδοποίησε, μάλιστα, να μην συμπεριληφθούν ρυθμίσεις που θα απαλλάσσουν «τα λαμόγια της φοροδιαφυγής, γιατί τους αρέσει αυτό το σπορ των «διευκολύνσεων, ρυθμίσεων, απαλλαγών», για γνωστούς και μη εξαιρετέους».


ΑΝΕΛ: Οι εντολές της Τρόικας δεν είναι διαπραγματεύσιμες

«Διαπραγματεύσεις με όποιον ευκαιρεί, για 180 ψήφους παραμονής στην υπηρεσία της Τρόικας. Διαπραγματεύσεις μέσα στους κόλπους της αλληλοσπαρασσόμενης συγκυβέρνησης για το 1 δισ. προαπαιτούμενα, αφού οι εντολές της Τρόικας δεν είναι διαπραγματεύσιμες μαζί της. Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, η λέξη «διαπραγμάτευση» δεν συμβαδίζει με το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου