5 Ιουνίου 2013

Γερμανία πληρώνει όλα τα θύματα του Ολοκαυτώματος


Γερμανία πληρώνει όλα τα θύματα του Ολοκαυτώματος





Η κυβέρνηση της Γερμανίας εξακολουθεί να μετανοήσουν για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του κανόνα του ναζιστικού κόμματος. Η Γερμανία συμφωνεί να καταβάλει αποζημίωση μέχρι το 2017 στο ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Θα είναι μια αποζημίωση για την ταπείνωση που πραγματοποιήθηκαν από τα εβραϊκού λαού κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, που σκότωσε περίπου έξι εκατομμυρίων Εβραίων.

Στα τέλη Μαΐου, η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να πληρώσει αποζημίωση το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για τους Εβραίους που υπέστη κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, από την εγκληματική πολιτική της ναζιστικής Γερμανίας. Οι πληρωμές αυτές θα διανεμηθεί πάνω από τέσσερα χρόνια και θα παράγονται από την Ένωση των αξιώσεων κατά της Γερμανίας. Το 2014, το καταβληθέν ποσό θα ανέλθει σε 185 εκατομμύρια δολάρια, το 2015 έως 266000000, το 2016-273000000 και στο 2017 - 280.000.000. Ένα πολύ σημαντικό ποσό για την Ένωση Εβραίων υλικές αξιώσεις κατά της Γερμανίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η οποία για το σύνολο της ζωής του, αρχής γενομένης από το 1951, έχει λάβει περίπου 70 δισεκατομμύρια δολαρίων από τη γερμανική κυβέρνηση.

Εκτός από αυτές τις παροχές, η κυβέρνηση της Γερμανίας υποσχέθηκε επίσης κονδύλια για να βοηθήσει τους Εβραίους που ζούσαν στην ανοικτή γκέτο. Αυτό το είδος του στρατοπέδου ήταν κοινά στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Διαφέρουν από το κλειστό γκέτο ήταν το γεγονός ότι οι κάτοικοι της τυπικά θεωρείται να απομονωθεί από την κοινωνία, αλλά και τα δικαιώματα ως τέτοια δεν έχει.

Πώς είναι η ένωση των πληρωμών;

Η προκύπτουσα υλική βοήθεια από τις γερμανικές αξιώσεις Υλικό κυβέρνηση σύνδεσης κατά της Γερμανίας διανέμει με τον ακόλουθο τρόπο.Τα χρήματα μεταφέρονται για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, η οποία σε αυτό το σημείο παραμένει 56000. Τα χρήματα δαπανηθούν άμεσα για την παροχή κατάλληλης φροντίδας για τα θύματα των Εβραίων κατά τη διάρκεια του πολέμου. Γι 'αυτούς, για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα άνεσης και την ειρήνη του μυαλού για να προσπαθήσει να κρύψει από το μυαλό τους υπομείνει χρόνια. Εκτός από αυτή την ανθρωπιστική οργάνωση ασχολείται με άλλες 90 χιλιάδες Εβραίοι. Η ενίσχυση δαπανάται για την αγορά των απαραίτητων φαρμάκων (προς το παρόν πληγεί από τον πόλεμο είναι σε πολύ προχωρημένη ηλικία), των τροφίμων, καθώς και το κόστος της μεταφοράς.

Πληρωμή των Εβραίων από την πρώην Σοβιετική Ένωση

Οργάνωση αφιερωμένη στην καταβολή της αποζημίωσης δεν είναι αρκετά σωστή θέση - στην πραγματικότητα στον κόσμο ζουν περισσότερο Εβραίοι που υπέστη κατά τη διάρκεια του πολέμου, η γερμανική εκφοβισμού.Στο έδαφος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης είναι το σπίτι σε περίπου 80.000 Εβραίους που δεν έχουν λάβει σχεδόν τίποτα από αυτήν την οργάνωση. Γιατί; Μήπως οι Εβραίοι της Δυτικής Ευρώπης πιο ταπεινωμένος από τους Εβραίους της Ανατολής; Το ερώτημα παραμένει ανοιχτό. Βέβαια, ο πόλεμος ξεκίνησε στην Ευρώπη δύο χρόνια νωρίτερα από ό, τι είχε έρθει στη Σοβιετική Ένωση. Όμως, η απώλεια των σοβιετικών πολιτών ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό, τι το σύνολο της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του πολέμου. Φυσικά, ότι στη Σοβιετική Ένωση έζησε μια επαρκή αριθμό των Εβραίων, που υποβλήθηκαν επίσης σε γενοκτονία από τους ναζί. Και τώρα, μετά από σοβαρή επιζώντες βασανιστηρίων δεν είναι άξιος να λαμβάνουν κατάλληλη αποζημίωση;


Συνεχίστε να πληρώσει για το Ολοκαύτωμα


Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, η συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της γερμανικής κυβέρνησης και του Συνδέσμου των εβραϊκών αξιώσεις κατά της Γερμανίας, για να συζητήσουν την πιθανότητα καταβολής των κρατουμένων γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Στο τέλος, αποφασίστηκε να καταβάλει περίπου € 245 εκατομμύρια. Η αντιστάθμιση αυτή συνίσταται σε μια μηνιαία σύνταξη 300 ευρώ και εφάπαξ καταβολή του ποσού των 2.500 ευρώ. Στα έγγραφα σημειώνεται ότι οι πληρωμές αυτές θα επηρεαστούν, η οποία δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη χορήγηση αποζημίωσης.Αποδεικνύεται ότι τα θύματα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Δυτική Ευρώπη από την Ένωση για τα προηγούμενα έτη ήταν περίπου 70 δις ευρώ από την αποζημίωση, και οι επιζώντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση - τίποτα ... Μπορείς να ωφεληθούν σε βάρος της γερμανικής;

Η απόφαση της κυβέρνησης της Γερμανίας για την αποζημίωση ήταν λίγο επισκιάστηκε από την πρόσφατη απόφαση του καλλιτέχνη con Semyon Domnitserom, η βλάβη των οποίων η Γερμανία κατέβαλε το επιπλέον $ 57 εκατομμύρια. Η επιχειρηματική απατεώνας ήταν μέλος του Συλλόγου και για δέκα χρόνια έστειλε ψευδείς δηλώσεις προκειμένου να λάβει αποζημίωση, με αποτέλεσμα στην τσέπη του, και υπήρχε αυτό το μεγάλο ποσό των χρημάτων. Αυτό είναι απόγονος των θυμάτων κατά τη διάρκεια του πολέμου αποφάσισε να επωφεληθούν στη μνήμη τους προγόνους τους. Στην αρχή η δόλια σύστημα λειτούργησε τέλεια, και έφερε σημαντικά έσοδα στον δημιουργό. Η γερμανική κυβέρνηση μεταφέρει χρήματα ειλικρινά, ο οποίος στη συνέχεια επιτυχώς τη μετάβαση στο λογαριασμό της απάτης.

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια έως ότου οι νομικές οργανώσεις παροχής υπηρεσιών δεν πρέπει να εισέλθει σε μια ανώνυμη καταγγελία του απατεώνα. Ως αποτέλεσμα της οποίας διεξήχθη εκτεταμένη δέουσα επιμέλεια, η οποία αποκάλυψε δόλια Domnitsera συστήματος. Διενεργήθηκε την οργάνωση επιθεώρησης σύμβουλος Julius Berman έγραψε μια έκθεση σχετικά με τις δραστηριότητες της Domnitsera να προβεί σε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης από την απάτη ανάκρισης. Κατά την πρώτη, το αίτημά του, κανείς δεν έδινε προσοχή. Ήταν μόλις λίγα χρόνια αργότερα απατεώνα πλήρως εκτεθειμένη. 8 του Μαΐου αυτό το Domnitser έτους καταδικάστηκε για απάτη στο ποσό των 57.000.000 δολαρίων. Ωστόσο, αυτά τα χρήματα είναι σχεδόν ποτέ δεν μπορούν να επιστραφούν.

Οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων σχετικά με αποζημιώσεις

Μπορείτε να μιλήσουμε για το γεγονός ότι η Γερμανία εξακολουθεί να μετανοήσει για τα εγκλήματα των προγόνων τους; Φυσικά. Έχουν περάσει σχεδόν 70 χρόνια από το τέλος του πολέμου, είχε τρεις γενιές, αλλά μέχρι τώρα, σε κάθε γερμανικής καταγωγής γερμανική φέρουν κατά κάποιο τρόπο το βάρος της ευθύνης για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά το πρώτο μισό του περασμένου αιώνα.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ως αποτέλεσμα της ναζιστικής γενοκτονίας που υπέστη όχι μόνο τους Εβραίους. Στα στρατόπεδα θανάτου ήταν πολλοί άνθρωποι άλλων εθνικοτήτων, ο οποίος επέζησε επίσης, το ναζιστικό καθεστώς. Έχουν επίσης το δικαίωμα αποζημίωσης.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του Συνδέσμου Stuart Eizenstat μετά την απόφαση της Γερμανίας να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, δήλωσε: «Στη Γερμανία υπέγραψε μια συμφωνία μπορεί να σημείωσε τη δέσμευση της χώρας προς τις υποχρεώσεις που έχουν αναληφθεί σε σχέση με τους επιζώντες αυτής της τρομερής τραγωδίας του Ολοκαυτώματος Λόγω αυτών των παροχών, ο οργανισμός μας θα είναι σε θέση να. επιζώντες του δυνατού, να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή στην τρίτη ηλικία, για να θεραπεύσει με κάποιο τρόπο το τραύμα που υπέστη κατά τη διάρκεια του πολέμου. "

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Stuart Eisenstat θέλησε να μιλήσει και αντιπρόεδρος του Greg Schneider: "Η δική μας ανυποχώρητη στο να βοηθήσει τα θύματα του Ολοκαυτώματος θα παραμείνει αμετάβλητη μετά από μακρές διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση της Γερμανίας, καταλήξαμε σε μια συμφωνία που θα βοηθήσει τους επιζώντες από τα φοβερά χρόνια του Ολοκαυτώματος στην. στο εγγύς μέλλον. "

Σημείωσε επίσης ότι οι ηλικιωμένοι λαμβάνουν φροντίδα της υγείας τους όλο και πιο δύσκολη. «Κάθε χρόνο ο αριθμός των θυμάτων του Ολοκαυτώματος γίνεται όλο και μικρότερος. Κόστος αυξάνεται οφείλεται στην απότομη επιδείνωση της υγείας τους. Μέσω οικονομικών ενισχύσεων από τη γερμανική κυβέρνηση, μπορούμε να ελαφρύνει λίγο τον πόνο τους."

Πώς μπορεί η υιοθέτηση μιας τέτοιας απόφασης από τη Γερμανία; Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η Γερμανία εξακολουθεί να αποδεικνύει ότι το παρελθόν - δεν είναι μια κενή φράση. Η χώρα εξακολουθεί να είναι αμετανόητος για τις εκδηλώσεις του ναζιστικού παρελθόντος του και προσπαθεί να εκπληρώσουν την ηθική υποχρέωση της προς το λαό και την ιστορία.

Διαβάστε το πιο ενδιαφέρον τμήμα του "The World"


Σ. Vasilenko
ΠΗΓΗ:http://www.pravda.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου