7 Δεκεμβρίου 2014

Ποιές είναι οι 4 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους

Ποιές είναι οι 4 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους

Τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, οι οποίες προσφέρουν άριστες υπηρεσίες αλλά σε προσιτές τιμές, επιλέγει η AirlinerRatings.com, εξετάζοντάς τις ανά γεωγραφική περιοχή. Και οι τέσσερις προσφέρουν στους ταξιδιώτες, πέραν των φθηνών εισιτηρίων, αρκετές ανέσεις αλλά και υπηρεσίες που άλλοι αεροπορικοί όμιλοι "χρεώνουν" αρκετά ακριβά.

Αμερική: jetBlue



Συνδέει αεροπορικά, με χαμηλό κόστος, πολλές πόλεις σε ΗΠΑ, Καραϊβική και Κεντρική Αμερική. Πρόσφατα προσέθεσε στις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων εάν η κράτηση γίνει online, ενώ θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν Wi-Fi καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Ασία-Ειρηνικός: Scoot



Δημιουργήθηκε το 2011 και έχει αρκετά δρομολόγια για 13 προορισμούς σε Ασία, Αυστραλία και Ειρηνικό. Προσφέρει ένα αρκετά πολυτελές ταξίδι, σε λογικές τιμές, ενώ στα θετικά της και το γεγονός ότι ένας ταξιδιώτης μπορεί να αλλάξει χωρίς πολλά προβλήματα την ώρα της πτήσης του.

Μέση Ανατολή-Αφρική: Kulula



Έχει ως βάση τη Ν. Αφρική και διαθέτει αρκετά δρομολόγια. Εάν μαζί με το εισιτήριο, κάποιος επιλέξει να “κλείσει” και ξενοδοχείο ή να νοικιάσει αυτοκίνητο μέσω της εταιρείας τότε θα έχει συνολική έκπτωση 15%.

Ευρώπη: Norwegian



Ο τρίτος μεγαλύτερος αεροπορικός όμιλος χαμηλού κόστους της Ευρώπης, επιλέγεται κυρίως για τις υψηλού επιπέδου τεχνολογικές προσφορές της: δωρεάν Wi-Fi, video on-demand και δυνατότητα οι επιβάτες να κάνουν streaming όλα τα παραπάνω στις δικές τους συσκευές υψηλής τεχνολογίας.
Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου