8 Δεκεμβρίου 2014

Γέμισε Αϊ Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας


Γέμισε Αϊ Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Athens Santa RunΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας το 1ο Athens Santa Run, ο διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων παγκοσμίως.

Εκατοντάδες ΑΪ Βασίληδες συμμετείχαν σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, δίνοντας ακόμα περισσότερο γιορτινό χρώμα και ενισχύοντας τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της στολισμένης πόλης. Παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση πραγματοποιούνταν για πρώτη φορά στην Αθήνα, η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή και ο αγώνας ήταν sold out με το… καλημέρα με το όριο των συμμετοχών να συμπληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ.

Με σύμμαχο τον καιρό και στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για το κέντρο της πόλης, οι συμμετέχοντες σκόρπισαν κέφι και θετική διάθεση σε μια διαδρομή με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το City Link στο κέντρο της γιορτινής Αθήνας. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 11:30 π.μ και οι δρομείς – Αϊ Βασίληδες έτρεξαν μία απόσταση 2.5 χλμ, διασχίζοντας την καρδιά της πόλης που ήδη έχει φορέσει τε γιορτινά της.

Το επόμενο ραντεβού θα δοθεί στις Παιδικές Χαρές του Δήμου Αθηναίων, για το σκοπό της αποκατάστασης των οποίων θα διατεθεί το σύνολο των εσόδων από τις συμμετοχές στον αγώνα.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon και με την συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων). Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης ήταν η ING.

Η διευθύνουσα σύμβουλος των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχία του 1ου Athens Santa Run αντανακλά τη διάθεση όλων να συνδυάσουν την άθληση με την κοινωνική προσφορά. Ευχαριστούμε κάθε έναν από τους συμμετέχοντες για τη συμβολή του σ’ αυτήν την επιτυχία».

Η διευθύντρια Marketing της ING, χρυσού χορηγού του Santa Run Αthens 2014, Καρίνα Περέιρα σχολίασε τη στήριξη της ING: «Τα Χριστούγεννα σημαίνουν γιορτινή ατμόσφαιρα και προσφορά. Το Santa Run συνδυάζει αυτά τα δύο στοιχεία με τον καλύτερο τρόπο και είμαστε περήφανοι που τον στηρίξαμε».

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses Mini Marathon, δρ. Μαρίνα - Λύδα Κουταρέλλη, επισήμανε: «Η διάθεση για συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη και το αποτέλεσμα τόσο εντυπωσιακό που μας άφησαν με τη βεβαιότητα πως ο σπουδαίος αυτός θεσμός ήρθε στην Αθήνα για να μείνει!».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Χρήστος Τεντόμας, δήλωσε: «Η επιτυχία της διοργάνωσης και το χρώμα που έδωσε στην πόλη μας δικαιώνουν απόλυτα τη φήμη του Santa Run και επιβεβαιώνουν τη διάθεση των πολιτών για άθληση και προσφορά».

Μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία που σημείωσε η φετινή διοργάνωση ήδη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι έφυγαν με την ελπίδα, την ευχή και τη βεβαιότητα πως τα επόμενα Χριστούγεννα το Athens Santa Run θα είναι και πάλι εδώ.

Yποστηρικτής του αγώνα ήταν ο Εasy 97.2 που με την χριστουγεννιάτικη μουσική του έδωσε ρυθμό και χρώμα στον αγώνα!

















newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου