5 Δεκεμβρίου 2014

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από το δεκανίκι του συστήματος ΚΚΕ


Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από το δεκανίκι του συστήματος ΚΚΕ



Κάθετος ως προς το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Καμία προϋπόθεση να δείξουμε αυτήν την περίοδο καμία ανοχή και πολύ περισσότερο συμμετοχή σε μια τέτοια κυβερνητική λύση. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τα δεδομένα των προτάσεων του προγράμματός του, αλλά και της πορείας του όλα αυτά τα χρόνια» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του κ. Κουτσούμπα σε έρωτηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης στο ΒΗΜΑ FM.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο το κόμμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να γίνει κυβέρνηση ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε ότι μπορεί να αλλάξουν πολλά πράγματα για τους πολίτες «αλλά μπορεί να είναι προς το χειρότερο τότε».

Κατά τον ΓΓ του ΚΚΕ το πιο πιθανό είναι όπως φαίνεται ότι θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο χωρίς να αποκλείει και το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση ο κ. Κουτσούμπας έδειξε να συμφωνεί με την προ ημερών διαπίστωση του Αλέξη Τσίπρα ότι όσα υποστηρίζουν οι δανειστές αφορούν και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού όπως δήλωσε «τα e-mail πάνε κι έρχονται. Δεν ξέρουμε αν θα συμφωνήσουν τελικά, αλλά απευθύνεται σε όλο το πολιτικό προσωπικό που κυβερνά χρόνια (η πίεση της τρόικας) και στη Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ και σε όσους θέλουν, επιδιώκουν ή ετοιμάζονται να είναι αύριο σε ένα κυβερνητικό σχήμα».

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου