8 Δεκεμβρίου 2014

Στο Μαξίμου ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού – Θα έχει τετ α τετ με τον Αντώνη Σαμαρά


Στο Μαξίμου ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού – Θα έχει τετ α τετ με τον Αντώνη Σαμαρά



Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αναμένεται να συναντηθείς τις 11 το πρωί ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού παρά το γεγονός ότι ο γιος του που βρίσκεται στην 28η ημέρα απεργία πείνας, δήλωσε αντίθετος με αυτή τη συνάντηση.

Ο συνήγορος του Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στο Mega ότι στη συνάντηση στο Μαξίμου θα πάει μόνο ο πατέρας του Ν.Ρωμανού. «Δεν πηγαίνουμε με ανεδαφικά αιτήματα, ούτε με έπαρση. Πηγαίνουμε για να βρεθεί μια λύση. Ο πατέρας πηγαίνει να στηρίξει το αίτημα του παιδιού του.»

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Ραγκούσης, διάβασε ανακοίνωση του Νίκου Ρωμανού, στην οποία δηλώνει αντίθετος με τη συνάντηση, αν και κατανοεί -όπως δηλώνει- την αγωνία των δικών του.

«Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι διαφωνώ κάθετα με την απόφαση τον γονιών μου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Κατανοώ την αγωνία τους αφού κινδυνεύει να χαθεί το παιδί τους. Δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για καταστάσεις που γνωρίζει ο Σαμαράς και επικροτεί.»

Ο Νίκος Ρωμανός ζητεί να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του στα ΤΕΙ Αθήνας όπου και πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις, αίτημα που έχει απορριφθεί από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου