4 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΙ! ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!! Κ.Χατζηδάκης: Την παγκοσμιοποίηση,κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει … Νομίζεις καρπαζοεισπράκτορα !!!


ΑΥΤΟΙ! ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!! Κ.Χατζηδάκης: Την παγκοσμιοποίηση,κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει … Νομίζεις καρπαζοεισπράκτορα !!!

Την παγκοσμιοποίηση,κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει, όπως δεν μπορεί να σταματήσει τον ήλιο να ανατέλλει…


Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Ήταν χάρμα οφθαλμών και ακοής να ακούει κανείς τον Κωστή τους τονΧατζηδάκη σε πρωϊνάδικο κανάλι. Ο Κωστής τους στη νεοταξική ιεραρχία μάλλον είναι ανώτερος του Σαμαρά.

Αν και η διαταγή τους στον Κώστα Καραμανλή το 2004 (και τα «σκυλιά δεμένα, δηλαδή η οικογένεια Μητσοτάκη…που δεν έβγαλε «γρι» τότε) να επιστρέψει στη ΝΔ, δείχνει ότι και ο Αντώνης τους από τότε δεν πήγαινε πίσω. Συμφωνείτε κυρία Ντόρα;;

Και για να ήμαστε δίκαιοι και πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι, δεν πήγαιναν πίσω . Υπερκομματικά. Αν πχ θυμηθούμε την ντροπή του Ελληνισμού με το παγκοσμιοποιημένο σχέδιο, Αννάν. Που την ακολούθησε το εν εξελίξει όνειδος υποδούλωσης και εξόντωσης- «σωτηρίας», του Ελληνισμού από τον Αντώνη «μας».

Ακόμα και ο κ. Παπούλιας μας που από το 2005 (ανάληψη της πρώτης προεδρίας του) ασπάσθηκε τα όσα έλεγε η κ. Μπενάκη, περί κατάργησης των ελευθεριών των Ελλήνων (όπερ και έπραξε ως πρόεδρος παρ όλον ότι εγγυητής τους με βάση το άρθρο 33 του Συντάγματος, δεύτερο συνημμένο) και περί περιορισμού της Ελληνικής επικράτειας που δεν ξέρω αν θα προλάβουν (ο Νταβούτογλου διατάζει υπουργικό συμβούλιο στην Ξάνθη).

Δείτε όμως κατωτέρω τι έλεγε από το 2000, ο Κωστής τους, το καθαρόαιμο άτι της Νέας Τάξης (να τον χαίρεσαι Αντώνη και να αλληλοχαίρεστε)

ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ

23/06/2000. Η χθεσινή ομιλία του στη λαοσύναξη του Συντάγματος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά αυτό που πολλοί του καταλογίζουν. Ότι ο λόγος του είναι πολιτικός.

Μίλησε για την ΟΝΕ, την παγκοσμιοποίηση, τα εθνικά θέματα, ενώ προανήγγειλε και συλλογή υπογραφών. Ποια θα είναι η συνέχεια; Τι πρόκειται να επακολουθήσει; Πόσο θα προχωρήσει ο αρχιεπίσκοπος και ποιος είναι ο τελικός σκοπός του;… Μιλούν στην «Ε» πολιτικοί, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς και καθηγητές του Eκκλησιαστικού

Κώστας Χατζηδάκης, ευρωβουλευτής Ν.Δ. Είναι χαρισματικός κρίμα να αναλώνεται… «Ως Έλλην πολίτης που πιστεύει στην Ορθοδοξία, στο φιλελευθερισμό και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας (ελπίζω να θεωρούνται συμβατά), θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Πρώτον, όλοι… Οσο για την παγκοσμιοποίηση, είτε μας αρέσει είτε όχι, κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει, όπως δεν μπορεί να σταματήσει τον ήλιο να ανατέλλει και να δύει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου