5 Δεκεμβρίου 2014

Ως ύποπτος για κακούργημα καλείται ο Σούκουρας - Απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ για Το ΧΩΝΙ


Ως ύποπτος για κακούργημα καλείται ο Σούκουρας - Απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ για Το ΧΩΝΙ





Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κάλεσε τη Δευτέρα τον Γιώργο Σούκουρα όχι ως μάρτυρα στην περιβόητη υπόθεση του "κουμπαρά" αλλά για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί δικαίωση, βέβαια, για Το ΧΩΝΙ της αντίστασης και το αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχε για το θέμα στο φύλλο της περασμένης Κυριακής.

Η εφημερίδα έφερε στο φως τους επίμαχους διαλόγους στο facebook ανάμεσα στον Γιώργο Σούκουρα και την βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου.

Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε όλη την αλήθεια γύρω από την υπόθεση των 3 εκατ. ευρώ και πλέον ο εισαγγελέας ερευνά και πάλι την υπόθεση, περιμένοντας μάλιστα τη Δευτέρα τον Γιώργο Σούκουρα να παρουσιαστεί ενώπιον τους ως ύποπτος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχικές ενδείξεις για την εμπλοκή Σούκουρα ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο μετά τη σημερίνη κατάθεση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον εισαγγελέα..

Όλα δείχνουν ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι οι σχέσεις Σούκουρα και Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ βαθύτερες από όσο προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη τόσο στελέχη του κόμματος Σαμαρά όσο και ο ίδιος ο Σούκουρας.

Το ΧΩΝΙ είχε φέρει στο φως τις επίμαχες συνομιλίες Ξουλίδου-Σούκουρα με την βουλευτή των ANEΛ να καταγγέλει ότι ο Γιώργος Σούκουρας την είχε προσεγγίσει προτείνοντας δύο με τρία εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Καμμένος σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής του κατάθεσης, ανέφερε πως «η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να ολοκληρώσει την έρευνα, να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο, όχι όπως την τελευταία φορά που έκλεισε άρον άρον τη δικογραφία».

«Εγώ κατέθεσα όλα τα στοιχεία, οι ΑΝΕΛ δεσμευόμαστε να φτάσουμε την υπόθεση μέχρι τέλους, μέχρι να πέσει η χούντα των δανειστών. Ζητάω να έρθουν άλα τα στοιχεία από το ΣΔΟΕ για να φανεί τι έχει διακινηθεί, ενώ κατέθεσα και σε σχέση με τον κ. Σούκουρα» πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε πως «και στην υπόθεση Κοσκωτά τις βαλίτσες δεν τις κουβαλούσαν οι λόρδοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου