26 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι εκλέγονται στις μεγάλες περιφέρειες


Ποιοι εκλέγονται στις μεγάλες περιφέρειες



Συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών για τους υποψήφιους βουλευτές. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, στην περιφέρεια Α' Αθηνών, με ενσωμάτωση 76%, εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ οι: Τσίπρας Αλέξης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νικόλαος Βούτσης, Νικόλαος Φίλης.

Με το κόμμα της ΝΔ εκλέγονται οι: Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Ντόρα Μπακογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης.

Με το Ποτάμι εκλέγεται ο Σπύρος Λυκούδης, ενώ με το ΚΚΕ εκλέγεται η Λιάνα Κανέλλη. Η Έλενα Κουντουρά εκλέγεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ.

Στην περιφέρεια Β' Αθηνών, με ενσωμάτωση 16%, εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ: Γιάννης Βαρουφάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Όλγα-Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Νίκος Χουντής, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Δημαράς, Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Ξυδάκης, Βασιλική Κατριβάνου, Θεανώ Φωτίου, Λίλα Καφαντάρη, Δημήτρης Βίτσας , Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καββαδία, Ευστάθιος Παναγούλης και Κωνσταντίνος Ήσυχος.

Με τη ΝΔ εκλέγονται οι εξής βουλευτής: Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Άννα Καραμανλή, Βούλτεψη Σοφία, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Γεράσιμος Γιακουμάτος

Το Ποτάμι εκλέγει τους: Γρηγόρη Ψαριανό, Χάρη Θεοχάρη, Γιώργο Αμυρά, Λυμπεράκη Αντιγόνη.

Το ΚΚΕ εκλέγει τους Κουτσούμπα Δημήτρη, Θανάση Παφίλη και Χρήστο Κατσώτη.

Με τη Χρυσή Αυγή εκλέγονται οι Ν. Μιχαλολιάκος, Γιώργος Γερμενής και Ηλίας Παναγιώταρος.

Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Π. Καμμένος και ο Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος, ενώ με το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται η Φώφη Γενηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα στην περιφέρεια Α' Πειραιά, με ενσωμάτωση 75%, οι βουλευτές που εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι: Θεόδωρος Δρίτσας, Ελένη Σταματάκη, Στάθης Λεουτσάκος.

Με τη ΝΔ εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, με τη Χρυσή Αυγή ο Νικόλαος Κουζηλος και με το Ποτάμι η Σταυρούλα Αντωνάκου.

Στην Περιφέρεια Β' Πειραιά, με ενσωμάτωση 91% εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ οι: Παναγιώτης Λαφαζάνης, Νίνα Κασιμάτη , Εύη Καρακώστα

Με τη ΝΔ εκλέγεται ο Γιάννης Τραγάκης, με το ΚΚΕ η Διαμάντω Μανωλάκου, με τη Χρυσή Αυγή ο Γιάννης Λαγός, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Δημήτρης Καμμένος και με το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στην περιφέρεια Αττικής, με ενσωμάτωση 46%, εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ οι: Αλέξης Μητρόπουλος, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Πάντζας, Πάνος Σκουρολιάκος, Ιωάννης Δεδες, Ελένη Σωτηρίου.

Με τη ΝΔ εκλέγονται οι: Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος, Αθανάσιος Μπούρας.

Με τη Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, με το Ποτάμι ο Γεώργιος Μαυρωτάς, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Παύλος Χαϊκάλης, με το ΚΚΕ ο Ιωάννης Γκιόκας και με το ΠΑΣΟΚ η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα καταμέτρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης επανεκλέγονται και οι τέσσερις πρώην (Αμανατίδης Ιωάννης, Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Κουράκης Αναστάσιος, Γαϊτάνη Ιωάννα) και για πρώτη φορά εκλέγονται οι Μηταφίδης Τριαντάφυλλος, Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος, και Τεκτονίδου Κυριακή (Βούλα).

Η σειρά εκλογής, με βάση τους μέχρι τώρα σταυρούς είναι: Αμανατίδης Ιωάννης 23.662, Χαραλαμπίδου Δέσποινα 22.530, Κουράκης Αναστάσιος 18.828, Μηταφίδης Τριαντάφυλλος 18.675, Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος 13.240, Τεκτονίδου Κυριακή (Βούλα) 12.903, Γαϊτάνη Ιωάννα 12.755.

Από τη Ν.Δ. επανεκλέγονται οι Καραμανλής Κώστας 86.153, Γκιουλέκας Κώστας 27.985, Καλαφάτης Σταύρος 27.507, Ράπτη Έλενα 23.157. Δεν επανεκλέγεται ο Ορφανός Γιώργος.

Από τη Χρυσή Αυγή επανεκλέγεται ο Γρέγος Αντώνιος, με 7.389.

Από το Ποτάμι εκλέγεται η Ταχιάου Χριστίνα με 4.180.

Από το ΚΚΕ εκλέγεται για πρώτη φορά ο Βαρδαλής Αθανάσιος, με 5.472

Από τους Ανεξάρτητους Ελληνες εκλέγεται για πρώτη φορά ο Ζουράρις Κώστας, με 5.732.

Από το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, με 14.277

Με τη μέχρι τώρα καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης στη Β' Θεσσαλονίκης, με τον ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγεται η Αμμανατίδου Ευαγγελία, με 11.728 και για πρώτη φορά ο Φάμελλος Σωκράτης, με 9.950.

Από τη Ν.Δ., στις δύο πρώτες θέσεις είναι ο πρόεδρος του κόμματος Σαμαράς Αντώνης, με 60.125 και ο πρώην βουλευτής Καράογλου Θεόδωρος, με 16.082. Εφόσον ο κ. Σαμαράς δεν επιλέξει την εν λόγω έδρα, τότε επανεκλέγεται και ο Αναστασιάδης Σάββας, με 14.293.

Από τη Χρυσή Αυγή, εκλέγεται για πρώτη φορά ο Γραικός Φώτιος, με 3.786 και δεν επανεκλέγεται ο Ζησιμόπουλος Πολύβιος.

Από το Ποτάμι εκλέγεται ο Νυφούδης Νίκος, με 2.136

Από τους Ανεξάρτητους Ελληνες επανεκλέγεται η Ξουλίδου Σταυρούλα, με 2.074.

Από το ΚΚΕ επανεκλέγεται η Γερασιμίδου Ελένη, με 3.028.

Από το ΠΑΣΟΚ ο Αρβανιτίδης Γιώργος, με 1.841, που ήταν βουλευτής και στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου