8 Ιανουαρίου 2015

Ποιοί «φράχτες»; Γεννημένοι στην Γαλλία οι δράστες, προσυλητισθηκαν σε τζαμιά που χρηματοδοτούνται απο τουρκια και Καταρ!


Ποιοί «φράχτες»; Γεννημένοι στην Γαλλία οι δράστες, προσυλητισθηκαν σε τζαμιά που χρηματοδοτούνται απο τουρκια και Καταρ!


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ!
Η ναζιστική τουρκια μαζί με το Κατάρ χρηματοδοτούν τις στρατιές των νεων τσετών την ωρα που οι λαδωμενοι απο το μαύρο χρημα δυτικοί πολιτικοί, ταΐζουν τον κόσμο με ψέμματα.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
Ο Ερντογαν άλλωστε το είχε δηλώσει ξεκάθαρα:
«Τα τζαμιά είναι τα οχυρά μας, οι τρούλοι τα κράνη μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας».



«Οι μπουταρηδες, οι ρεπούσηδες, οι νεοναζί βλάκες ή έμμισθοι ειναι συνεργατες μας» θα μπορούσε να συμπληρώνει.
Να οι ταυτότητες των δολοφόνων, που γεννήθηκαν στην Γαλλία και δεν πέρασαν απο κανέναν φράχτη.



Τωρα καθίσταται ξεκάθαρο ότι η Ευρώπη δεν ψήφισε την ποινικοποίηση της ναζιστικης προπαγάνδας διότι αντίστοιχα θα έπρεπε να κλείσουν και όλα τα τουρκικών συμφερόντων τζαμιά.



Όσον αφορά την Ελλάδα, ας ελπίσουμε οτι η επόμενη βουλη δεν θα ελέγχεται απο την Ελληνικος χρυσός και τους έμμισθους απο το μαύρο χρημα της Εργενεκον. Ίσως έτσι ξεκινήσει η κουβέντα για την οριστική πάταξη ισλαμισμού και ναζισμού που έχουν κατασφάξει εκατομμύρια Ελλήνων και άλλων γηγενών λαών από όπου πέρασαν.


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου