27 Φεβρουαρίου 2014

Νέο ντοκουμέντο για τις μίζες του Ερντογάν


Νέο ντοκουμέντο για τις μίζες του Ερντογάν



«Μην τα πάρεις. Ό,τι μας υποσχέθηκε, αυτό πρέπει να μας φέρει» λέει στον γιό του

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, λέει στον γιό του να μην πάρει το ποσό που του δίνουν γιατί είναι μικρότερο από αυτό που τους είχαν υποσχεθεί. Επίσης μιλά και για μίζες που έχουν πάρει σε άλλο χρόνο.
«Μην τα πάρεις. Ό,τι μας υποσχέθηκε, αυτό πρέπει να μας φέρει. Αν δεν το φέρει, δεν υπάρχει λόγος»ακούγεται να λέει η φωνή στο νέο βίντεο, που φέρεται να ανήκει στον Τούρκο πρωθυπουργό, σύμφωνα με τοReuters.
«Οι άλλοι τα φέρνουνε. Γιατί δεν μπορεί να τα φέρει; Τι νομίζουν ότι είναι αυτή η δουλειά; Αλλά μην ανησυχείς, θα πέσουν στην αγκαλιά μας», συνεχίζει η ίδια φωνή που αποδίδεται στον Ερντογάν.
H νέα ηχογραφημένη συνομιλία του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν κυκλοφόρησε χθες. Το ηχητικό απόσπασμα ανέβηκε στο Youtube χθες από χρήστη με το ψευδώνυμο«Haramzadeler» και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕο Ερντογάν φέρεται να λέει στον γιο του Μπιλάν να απορρίψει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Σιτκί Αγιάν, ιδιοκτήτη της Som Petrol, στην οποία χορηγήθηκαν αφορολόγητα κίνητρα από την τουρκική κυβέρνηση για την κατασκευή νέων αγωγών πετρελαίου από το Ιράν, λέγοντας ότι το ποσό είναι πολύ μικρό.

http://www.paraskhnio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου