25 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΦΙΑΣΚΟ! ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΌ” (μόνο αν προέρχεται από την Ελλάδα…)


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΦΙΑΣΚΟ! ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΌ” (μόνο αν προέρχεται από την Ελλάδα…)

Εικόνα ντροπής και εξευτελισμού. Η εικονιζόμενη κυρία που δέχεται το χειροφίλημα από “αγωνιστή – Ευρωπαϊστή” της Ουκρανίας, δεν είναι άλλη από την… Catherine Ashton! Την επικεφαλής για την εξωτερική πολιτική της ΕΕ!
Που το περίεργο; Μα ο “αγωνιστής και ευρωπαϊστής” κύριος που της φυλά το χέρι, ονομάζεται Oleh Tyagnybok. Εξέχον μέλος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος της Ουκρανίας! Γνωστός για τις δηλώσεις του περί “κωλοεβραίων της Μόσχας που ελέγχουν την ενημέρωση”, αφού ως γνωστόν ο Σόρος είναι συμπαθής εβραίος καθότι συνεργάστηκε με τους ναζί.
Κατά μίαν έννοια, ο κύριος αυτός είναι συνεργάτης και ομοϊδεάτης του Καμίνη και του Μπουτάρη, αφού έχουν τον ίδιο χορηγό. Ο Μπουτάρης και ο Καμίνης θεωρούνται “ευρωπαϊστές”, άρα και ο Tyagnybok όντως εκφράζει την ΕΕ όπως είναι σήμερα. Υπόδουλη στον γερμανισμό και σε καθάρματα τύπου Σόρος, που χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά και ισλαμοφασιστικά μαντρόσκυλα τους, λυμαίνονται τα έθνη.
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου