16 Φεβρουαρίου 2014

ΗΠΑ: Το Twitch.tv τέταρτο σε επισκέψεις


ΗΠΑ: Το Twitch.tv τέταρτο σε επισκέψεις

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στη Wall Street Journal έδειξε πως το Twitch.tv είναι τέταρτος σε επισκεψιμότητα διαδικτυακός τόπος τις ώρες αιχμής στις ΗΠΑ.

Το Twitch.tv είναι μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες του κάνουν livestream οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι παίζουν, ενώ φιλοξενεί και μεγάλα τουρνουά Electronic Sports( eSports) όπως το League of Legends και τοStarcraft 2.

Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας αναλύσεων Deep Field που δημοσιεύτηκε στη Wall Street Journal, το Twitch.tv είχε το 1.8% της κίνησης σε ώρες αιχμής στις ΗΠΑ, για την εβδομάδα που τελείωσε στις 3 Φεβρουαρίου, τοποθετώντας το πάνω από το Facebook και το Amazon.

«Είναι μία πολύ όμορφη επιβεβαίωση ότι το Twitch «παίζει» επισήμως στα μεγάλα «πρωταθλήματα». Η Apple, το Hulu, το Valve, το Netflix, το Amazon κλπ μας κρατούν απίστευτη παρέα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Twitch Μάθιου ΝτιΠιέτρο στο on Gamers και συμπλήρωσε: «Φυσικά αυτό είναι κάτι που οι μηχανικοί μας γνωρίζουν εδώ και καιρό, δεδομένου ότι κλιμακώνουν τις υποδομές μας για να ανταποκριθούν στο ολοένα αυξανόμενη ζήτηση. Είμαστε πολύ επικεντρωμένοι σε αυτό και δεν είναι εύκολη δουλειά!»

Αξίζει να σημειωθεί πως το Twitch δημοσίευσε τελευταία μία σύνοψη της ανάπτυξής του κατά το 2013, που περιέχει και άλλα εντυπωσιακά επιτεύγματα.

Πηγή: gamespot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου