27 Φεβρουαρίου 2014

Βρέθηκε ο σκελετός της γοργόνας στον τάφο του Μ. Αλέξανδρου!


Βρέθηκε ο σκελετός της γοργόνας στον τάφο του Μ. Αλέξανδρου!
Με την αποκάλυψη ενός ασυνήθιστου σκελετού που είναι μισός ανθρώπινος και μισός ψαριού -δηλαδή της Γοργόνας, της αδελφής του- επιβεβαιώνονται οι εικασίες ότι βρέθηκε ο Τάφος του Μεγάλου Κατακτητή, σε πείσμα των «σκεπτικιστών»

Αδειάσειστα στοιχεία της «σωστής» ταυτότητας του τάφου, δίνει ο σκελετός της γοργόνας αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία προφανώς θάφτηκε δίπλα του!

Πλήρη δικαίωση για τους πατριώτες που έσπευσαν να ακολουθήσουν τις επιθυμίες τους αγνοώντας τις (ανθελληνικές) λογικές επιφυλάξεις, φέρνει το νέο εύρημα που ήρθε στο φως από τις ανασκαφές του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Σέρρες!

Με τον σκελετό όμως της Γοργόνας, που όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά, είναι η αδελφή του

Μεγαλέξανδρου και οπαδός της θεωρίας ότι «Ζει» (όπως ο Έλβις και το Πολυτεχνείο), βουλώνουν επιτέλους τα στόματα όσων αμφισβήτησαν ότι βρέθηκε ο τάφος του μεγάλου στρατηλάτη.

Ως γνωστόν, η σημαντικότατη αυτή ανακάλυψη πολεμήθηκε από τα σκοτεινά συμφέροντα, που με διάφορες δήθεν επιστημονικές επιφυλάξεις (αλίμονο, λες και δεν ξέρουμε πόσο ανθέλληνες είναι οι επιστήμονες...), προσπαθούν να καταστρέψουν τον ενθουσιασμό των Ελλήνων αλλά και της Παγκόσμιας Κοινότητας. Εξάλλου, οι εχθροί του Κώστα Καραμανλή, «σκυλιάζουν» στη σκέψη ότι αφού ο τάφος βρέθηκε στις Σέρρες, είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί ότι ο Σερραίος πρώην πρωθυπουργός, είναι απόγονoς του Μεγάλου Αλεξάνδρου!


Σύμφωνα με έγκυρους bloggers, οι αρχαιολόγοι οδηγήθηκαν στο σημείο που είναι θαμμένη η γοργόνα από μια προφητεία του Γέροντα Παϊσιου, που είχε προβλέψει ότι μόλις βρεθεί ο τάφος του Μεγαλέξανδρου εκείνος θα αναστηθεί και θα ξεκινήσει εκστρατεία για να πάρουμε την Πόλη. Συνεπώς, για άλλη μια φορά, κάθε αμφισβήτηση ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία!

Προφανώς γι΄ αυτό και οι δοσίλογοι, εντολοδόχοι των Ευρωπαίων, δεν έσπευσαν από την πρώτη στιγμή με ενθουσιασμό να υποστηρίξουν την αυθεντικότητα του τάφου. Ενός τάφου που πλέον αποτελεί εθνική αλήθεια (και οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα οφείλεται σίγουρα σε επέμβαση από σκοτεινά κέντρα αποφάσεων).

Άλλωστε το ίδιο είχε συμβεί και με τον άλλο επίσης αυθεντικό τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (ναι, είχε πολλούς, τρέχει τίποτα;) που είχε ανακαλύψει πριν από χρόνια, μια άλλη ένδοξη αρχαιολόγος την οποία σταμάτησαν οι προδότες της κυβέρνησης, εκτελώντας τα σχέδια της διεθνούς Εβραιομασονίας.

Ήδη, με Εντολή Σαμαρά, ο σκελετός της γοργόνας θα μεταφερθεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, θα συντελεστεί με τη βοήθειά της η ανάσταση του Μεγάλου Μακεδόνα Στρατηγού και η παρασημοφόρησή του από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου