22 Φεβρουαρίου 2014

«Ήρθε η ώρα» των Ο.Μ.Ν.Ι.Α. - Παρουσίαση δίσκους στο Polis Art Cafe στις 26/2


«Ήρθε η ώρα» των Ο.Μ.Ν.Ι.Α. - Παρουσίαση δίσκους στο Polis Art Cafe στις 26/2


Βραδιές στο Polis Art Café
Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου
2103249588

Είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ
Παρουσίαση δίσκου


Η Protasis παρουσιάζει το cd των Ο.Μ.Ν.Ι.Α «Ήρθε η ώρα», την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο Polis Art Café.

Το συγκρότημα Ο.Μ.Ν.Ι.Α ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι πριν από 15 χρόνια, με αφετηρία τα Ιωάννινα, με βασικό συντελεστή τον Αλέξανδρο Θεοδωρή, τραγουδιστή του συγκροτήματος, και με την πάροδο των χρόνων ο Φώτης Κασιμάτης, μπασίστας του συγκροτήματος, γίνεται επίσημο μέλος της μπάντας.

Στα live, που η επαφή τους με το κοινό ήταν άμεση και η ατμόσφαιρα ενθουσιώδης, εκτός από τα δικά τους τραγούδια, έπαιζαν διασκευές κομματιών από την ελληνική και την ξένη μουσική σκηνή.

Το 2011, μετά από πολλές εμπειρίες και επιτυχημένες εμφανίσεις, φτάνει η μεγάλη στιγμή. Μπαίνουν στο στούντιο για την ηχογράφηση της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς με την προσωπική τους υπογραφή, που έχει τον τίτλο «Ήρθε η ώρα».

Ο Νικόλας Κολοκοτρώνης αποτελεί το τρίτο μέλος της μπάντας, με τραγούδια του να έχουν ερμηνευτεί από καταξιωμένους καλλιτέχνες (Φίλιππο Πλιάτσικα, Γιάννη Ζουγανέλη), γράφοντας τα τραγούδια του συγκροτήματος.

Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2011 στο studio Prisma με παραγωγό τον Κώστα Καλημέρη και ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο του 2013 στο studio Stentor με παραγωγό τον Σωτήρη Παπαδόπουλο.

Το cd κυκλοφορεί από την εταιρεία PROTASIS και περιλαμβάνει 9 τραγούδια (Οκτώ με ελληνικούς στίχους και ένα με ξένους στίχους).

Ο Κώστας Φωτίου γράφει τη μουσική στα τραγούδια του άλμπουμ, σε τρία εκ των οποίων συνεργάζεται με τον Αλέξανδρο Θεοδωρή.

Πνευστά στο cd «Ήρθε η ώρα» παίζει ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ενορχηστρωτής μεγάλων καλλιτεχνών (Θάνος Μικρούτσικος, Μιλτιάδης Πασχαλίδης κ.α.).

Οι Ο.Μ.Ν.Ι.Α., έχοντας ζωντάνια, ωριμότητα και αμεσότητα, κουβαλάνε στις αποσκευές τους τη δυναμική, την απλότητα και την αύρα από καλλιτέχνες που έχουμε αγαπήσει, θαυμάσει και τραγουδήσει (Πυξ Λαξ, Μαχαιρίτσας, Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Σιδηρόπουλος κ.α.).

ΟΙ Ο.Μ.Ν.Ι.Α. είναι:
Αλέξανδρος Θεοδωρής: Φωνή-Ακουστική κιθάρα
Νικόλας Κολοκοτρώνης: Στίχοι
Φώτης Κασιμάτης: Μπάσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου