27 Μαΐου 2014

ΡΩΣΣΙΑ - ΚΙΝΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

ΡΩΣΣΙΑ - ΚΙΝΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Κίνα να υπογράψει τη Ρωσία για το μεγαλύτερο ποτέ ναυτικές ασκήσεις αρχίζουν 12 Ιουλίου του 2014 κοντά στην Ιαπωνία.

Ρωσία και την Κίνα να ξέρετε όλα για καλά Ποιος Rothschild είναι και τι αρέσει διαβίωσης

του Through The διαφθορά των Ρότσιλντ Μηχανική κομμουνισμός Με Υπάλληλος Καρλ Μαρξ. Τώρα, οι πίνακες έχουν γυρίσει και οι χώρες που ήταν κάποτε Bamboozled και ελέγχονται από Ρότσιλντ πίεσε προπαγάνδα και Αγοράζεται Off πολιτικοί έχουν πει "No More".


Κίνα να υπογράψει τη Ρωσία για το μεγαλύτερο ποτέ ναυτικές ασκήσεις αρχίζουν 12 Ιουλίου του 2014 κοντά στην Ιαπωνία.

Η Ρωσία και η Κίνα έχουν μόλις υπογράψει αυτό που ονομάζεται "η συμφωνία φυσικού αερίου του αιώνα", και οι δύο χώρες συζητούν την απομάκρυνση από το δολάριο ΗΠΑ και με τα δικά τους νομίσματα για τις συναλλαγές με το ένα το άλλο. Αυτό έχει τεράστιες συνέπειες για το μέλλον της οικονομίας των ΗΠΑ, αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι περιέργως ήσυχο για όλα αυτά. [Αυτό είναι επειδή είναι σε Ρότσιλντ MSM Μισθοδοσία Μάσκα Over διαφθορά κατά των ΗΠΑ]
Κίνα ενώνει τη Ρωσία για το μεγαλύτερο Τρυπάνια Ναυτική 12 Ιουλίου 2014.
Γιατί ο Billy Κλίντον Προσωπικά Ενέκρινε Για την Κίνα ο Ειδικός Ακτινοβολούμενο Σκληρυμένο Chips Απαραίτητη για πυρηνικό πόλεμο το 2003;
ΗΠΑ Sovereign πολιτοφυλακών Buy More πυροβόλα όπλα σε 3 μήνες, από ό, τι χρειάζεται για να Outfit το σύνολο της κινεζικής και ινδική Στρατιές συνδυασμό!


Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Media Λογοκριμένη με το βαθμό της Βόρειας Κορέας ολοκληρωτισμός.


12 Ιουλίου, 2014
132 Join Εθνών να τελειώσουν Rothschild Banking Jig aka?NWO: Το μυστικό He-man Αμοιβαία εκτίμηση Οικονομία!
NWO πολιτικός Of War Charlie Hagel Παραβιάζει το άρθρο ΙΙΙ?Τμήμα III Of The Ηνωμένες Πολιτείες Σύνταγμα ~ παραδέχεται και υποστηρίζει την «Νέα Τάξη Πραγμάτων», Ενώ η Πολωνία σιδεράκια για The End Of The NWO.

Για παράδειγμα, έψαξα την ιστοσελίδα του CNN για να δω αν θα μπορούσα να βρω κάτι σχετικά με αυτή τη συμφωνία φυσικού αερίου μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας και δεν βρήκα τίποτα.Αλλά έκανα βρείτε συνδέσεις σε "top ιστορίες" με τίτλο "Διασημότητες που πήγε faux κόκκινες" και "Adorable παιδί ρυμουλκά στο αυτί του Ομπάμα". Είναι να απορεί κανείς γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πεθαίνει; Αν μια συγκεκριμένη ιστορία δεν ταιριάζει ατζέντα τους, θα το αγνοήσει απλά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η νέα συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας είναι τεράστια. Θα μπορούσατε να καταλήξετε να αλλάζει ουσιαστικά το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, και όχι με τρόπο που θα είναι επωφελής για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Ρωσία και η Κίνα είχε τη διαπραγμάτευση αυτής της συμφωνίας φυσικού αερίου για δέκα χρόνια, και τώρα είναι τελικά έγινε. Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας φυσικού αερίου σε ολόκληρο τον πλανήτη, και η Κίνα είναι έτοιμη να γίνει η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου μέσα σε λίγα χρόνια. Αυτό το νέο $ 400 δισεκατομμύρια συμφωνία σημαίνει ότι οι δύο υπερδυνάμεις θα μπορούσαν δυνητικά να απολαύσετε μια αμοιβαία επωφελή σχέση για τα επόμενα 30 χρόνια ...


Κίνα Εκτελεί κεϋνσιανές τραπεζίτες aka? Rothschild μπράβους.

Ένας άλλος τραπεζίτης Dead Μάιο του 2014: ΙΡΑΝ Εκτελεί Rothschild δισεκατομμυριούχος την $ 2,6 δισ. Τράπεζα της Απάτης ~ Μεταχειρισμένα Δόλια κονδύλια για την εφαρμογή της Ατζέντας 21 Στην αγορά κρατικής περιουσίας.
Κίνα αρχίζει την εξάλειψη των διεφθαρμένων αστυνομία, δικαστές, εισαγγελείς, και τραπεζίτες.
Κίνα προειδοποιεί Kerry: Κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα φέρει «αντιποίνων Δράση" Ποιο αυτή τη φορά Kerry θα χάσετε!
Διπλασιασμός Down Ενάντια Rothschild Νέα Παγκόσμια Τάξη: Ρωσία, την Κίνα, την Αίγυπτο, την Ισλανδία, την Ιρλανδία, την Ουγγαρία, το Ιράν, και την Κριμαία.

Ρωσία κατέληξαν σε συμφωνία 400.000.000.000 δολάρια για την προμήθεια φυσικού αερίου προς την Κίνα μέσω ενός νέου αγωγού πάνω από 30 χρόνια, αποτελεί ορόσημο στις σχέσεις μεταξύ μεγαλύτερος παραγωγός ενέργειας στον κόσμο και ο μεγαλύτερος καταναλωτής.

Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στρέφεται προς την Κίνα να ενισχύσει την οικονομία της Ρωσίας ως ξινή σχέσεις με τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της κρίσης στην Ουκρανία. Η σημερινή συμφωνία, η οποία υπεγράφη μετά από περισσότερο από μια δεκαετία των συνομιλιών, θα επιτρέψει την κρατική εταιρεία παραγωγής φυσικού αερίου OAO Gazprom (GAZP) να επενδύσουν 55 δισεκατομμυρίων δολάρια ανάπτυξη γιγαντιαία κοιτάσματα φυσικού αερίου στην ανατολική Σιβηρία και την κατασκευή του αγωγού, δήλωσε ο Πούτιν.

Είναι ένα «κοσμοϊστορικό γεγονός", δήλωσε ο Πούτιν στη Σαγκάη, μετά την υπογραφή της σύμβασης. Και οι δύο χώρες ικανοποιημένοι με την τιμή, είπε.

Φυσικά οι χώρες πωλούν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο ο ένας στον άλλο όλη την ώρα. Αλλά αυτό που κάνει αυτή τη συμφωνία ένα τέτοιο ενδεχόμενο πρόβλημα για τις ΗΠΑ είναι το γεγονός ότι η Ρωσία και η Κίνα εργάζεται για την κοπή του δολαρίου ΗΠΑ από το σύνολο της εξίσωσης. Απλά δείτε το παρακάτω απόσπασμα από ένα πρόσφατο άρθρο σε μια ρωσική πηγή ειδήσεων ...
Κίνα-Ρωσία ενώσουν τα χέρια με $ 1,3 δισ. Κριμαία Project.
Κίνα αρνείται να επιτρέψει Anti-ρωσικές κυρώσεις εποίησαν από West Ρότσιλντ.
~ BRICS Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική και: ΗΠΑ και ΕΕ Computer Generated Ponzi Bailout Αποκλεισμός Rothschild το Σύστημα Money εκδόσεις.

Η Ρωσία και η Κίνα σχεδιάζει να αυξήσει τον όγκο των άμεσων ενισχύσεων στο αμοιβαίο εμπόριο στο εθνικό τους νόμισμα, σύμφωνα με μια κοινή δήλωση σχετικά με ένα νέο στάδιο της συνολικής εταιρικής σχέσης και της στρατηγικής συνεργασίας που υπεγράφη κατά τη διάρκεια συνομιλιών υψηλού επιπέδου στη Σαγκάη την Τρίτη.

"Οι δύο πλευρές προτίθενται να λάβουν νέα μέτρα για να αυξηθεί το επίπεδο και την επέκταση των σφαιρών των ρωσο-κινεζική πρακτική συνεργασία, ιδίως για την καθιέρωση στενής συνεργασίας στον οικονομικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των άμεσων πληρωμών στις ρωσικές και κινεζικές εθνικά νομίσματα στις συναλλαγές, επενδύσεις και τις υπηρεσίες του δανείου, "ανέφερε η δήλωση.


Από Μπάρσα, το Ιράκ Άκαμπα, Ιορδανία. ΤΟ ΔΙΠΛΟ 1.056 ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ιορδανίας Μουσουλμανική Αδελφότητα να κληρονομήσουν $ 1 δισ. ευρώ Στις ΗΠΑ χρήματα των φορολογουμένων για NWO Nation State Building!
9000 νεκρός σε Deadliest Έτος Ιράκ το 2013: Ενώ ο Πρόεδρος Ομπάμα Ιράκ Μαλίκι Αντλίες λαδιού να Μουσουλμανική Αδελφότητα προπύργια της Τουρκίας και την Ιορδανία!
Η Ρωσία και το Ιράν Αποστολή ιρανικό Πολεμικά πλοία των ΗΠΑ προς την θαλάσσια σύνορα: Counter Ιράκ Αποστολή Oil να Μουσουλμανική Αδελφότητα Στην Ιορδανία και την Τουρκία για νέο μέτωπο κατά της Συρίας.



Ιορδανία On The Brink - Μουσουλμανική Αδελφότητα Κινητοποίηση για ανατροπή του βασιλιά Αμπντάλα
Ιράκ Αρχίζει την άντληση πετρελαίου Northward Into Νέα Μουσουλμανική Αδελφότητα Επιχειρήσεων για την Τουρκία και την Ιορδανία!

Σε πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο "De-δολαριοποίησης: Η Ρωσία είναι στα πρόθυρα της ενασχόληση μια μαζική πλήγμα για το πετροδολαρίων», είχα προειδοποιήσει για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν η πετροδολαρίων μονοπώλιο τελειώνει. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η τρέχουσα βιοτικό μας επίπεδο είναι εξαιρετικά εξαρτάται από τον υπόλοιπο κόσμο εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το νόμισμά μας για τις συναλλαγές με το ένα το άλλο. Αν η Ρωσία ξεκινά την πώληση φυσικού αερίου στην Κίνα, χωρίς να το δολάριο ΗΠΑ να συμμετέχουν, αυτό θα είναι ένα μνημειώδες πλήγμα για την πετροδολαρίων. Και αν τα άλλα έθνη άρχισε να ακολουθεί το παράδειγμα της Ρωσίας και της Κίνας, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια χιονοστιβάδα από την οποία ο πετροδολαρίων μπορεί να μην ανακάμψει ποτέ.



Κίνα και τη Ρωσία να ασκεί ντάμπινγκ δολάρια ΗΠΑ Από το 2010: χρειάζονται αρκετά χρόνια για Impact ~ Τώρα 2014 του.

Κίσινγκερ πετροδολαρίων καταρρέει: η Ρωσία, το Ιράν ανακοινώσει στα $ 20 δις Πετρέλαιο-Για-Προϊόντα Deal ~ ανοίγει το δρόμο για Peer to Peer Trading!

Και δεν είναι μόνο οι εθνικές κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Κίνας, που συζητούν τη μετακίνηση μακριά από το δολάριο ΗΠΑ.Για παράδειγμα, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα στη Ρωσία μόλις υπέγραψε μια συμφωνία με την Τράπεζα της Κίνας "να πληρώσει ο ένας τον άλλο σε εγχώρια νομίσματα" ...

VTB, δεύτερη μεγαλύτερη δανειστής της Ρωσίας, έχει υπογράψει μια συμφωνία με την Τράπεζα της Κίνας, η οποία περιλαμβάνει μια συμφωνία για να πληρώσει ο ένας τον άλλο σε εγχώρια νομίσματα.

"Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι τράπεζες σχεδιάζουν να αναπτύξουν τη συνεργασία τους σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας για ρούβλι και γουάν οικισμούς, την επενδυτική τραπεζική, διατραπεζικού δανεισμού, τη χρηματοδότηση του εμπορίου και των κεφαλαιαγορών συναλλαγές», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση VTB.

Η συμφωνία υπογραμμίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον VTB Ομίλου στις αγορές της Ασίας και θα βοηθήσει να αυξηθεί το εμπόριο μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας, που είναι ήδη στενούς εμπορικούς εταίρους, δήλωσε η διοίκηση της Τράπεζας VTB συμβουλίου Vasily Titov.

Μπορείτε να αισθανθείτε σχεδόν τη δύναμη του δολαρίου ΗΠΑ ξεθώριασμα.

Πριν από λίγους μήνες, όταν έγραψα για το πώς η Κίνα είχε ανακοινώσει ότι προτίθεται πλέον να αποθηκεύουν περισσότερα δολάρια ΗΠΑ, έχω σκεφτεί ότι αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι η Κίνα σχεδιάζει να αρχίσουμε να κάνουμε μια μεγάλη κίνηση μακριά από το δολάριο ΗΠΑ.


Billie Κλίντον

Μπιλ Κλίντον: An Alien Invasion "μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος να Unite World»: Αλλά περιμένετε, Ήταν ο αλλοδαπός σημείωμα που έληξε Κένεντι ζωή!

Billie Κλίντον ματαιώνει «Φυσικά Παραγγείλετε Μια NWO Modus του σφετερισμού.

Λοιπόν, τώρα προθέσεις της Κίνας έχουν γίνει ακόμη πιο σαφής.

Οι Κινέζοι δεν σκοπεύουν να επιτρέψει στις ΗΠΑ να κυριαρχήσουν επ 'αόριστον τον κόσμο οικονομικά. Μακροπρόθεσμα, οι Κινέζοι σχεδιάζουν να είναι αυτοί κουμάντο, και αυτό σημαίνει ότι η ισχύς του δολαρίου ΗΠΑ πρέπει να μειωθεί.

Αυτές τις μέρες, αντί να συσσωρεύονται βουνά του αμερικανικού νομίσματος, η Κίνα έχει αρχίσει να συσσωρεύεται σκληρά περιουσιακά στοιχεία αντ 'αυτού. Στο παρελθόν, έχω γράψει για το πώς η Κίνα αυξάνεται με ταχείς αποθεμάτων χρυσού, και αποδεικνύεται ότι οι Κινέζοι έχουν επίσης πολύ απασχολημένοι πετρελαίου αποθεμάτων, καθώς και ...

Κίνα αποθήκευσης πετρελαίου για στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου της με ρυθμό ρεκόρ, παρεμβαίνοντας σε μια κλίμακα αρκετά μεγάλη για να στείλει ένα ισχυρό παλμό μέσα από τον κόσμο του αργού στην αγορά.


Ελάτε και να τους
Η ΡΩΣΊΑ ΚΑΤΈΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΠΥΡΗΝΙΚΉ ΒΌΜΒΑ ΝΑ WIPE OUT THE NEW WORLD ORDER!

Η κίνηση αυτή έρχεται καθώς οι εντάσεις mount στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και η Δύση ετοιμάζει πιθανές κυρώσεις κατά της Ρωσίας πετρελαίου κατά τη διάρκεια της κρίσης στην ανατολική Ουκρανία. Αναλυτές πιστεύουν ότι η Κίνα βρίσκεται σε μια ήσυχη δημιουργία ρυθμιστικών έναντι πιθανής άνοδος των τιμών του πετρελαίου ή των διακοπών του εφοδιασμού.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (IEA), δήλωσε στην τελευταία μηνιαία έκθεσή της ότι η Κίνα εισήγαγε 6.81m βαρέλια ανά ημέρα (BPD), τον Απρίλιο, ένα όλων των εποχών.

Μια φορά κι έναν καιρό, η Κίνα ήταν εξαιρετικά εξαρτώμενη από τις Ηνωμένες Πολιτείες οικονομικά. Το ίδιο ήταν αληθές με τα περισσότερα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αλλά τώρα οικονομική δύναμη έχει μετατοπιστεί τόσο δραματικά ότι τα έθνη, όπως η Ρωσία και η Κίνα συνειδητοποιούν ότι πραγματικά δεν χρειάζεται να εξαρτάται από τις Ηνωμένες Πολιτείες [σφετεριστεί όπως το Ισραήλ από τον Rothschild Banking Ολοκληρωτισμού] πια.


Δεδομένου ότι η Ρωσία και η Κίνα, λοιπόν Πάρα Πατέρες Fore μας Ποιος είπε ~ Εμείς δεν χρειάζεται το Ρότσιλντ Πια.

Και με κάθε χρόνο που περνάει, η σχέση μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας γίνεται όλο και ισχυρότερη. Όπως παρατήρησε πρόσφατα ο Pepe Escobar, αυτή η αναδυόμενη συμμαχία προκαλεί αρκετή κατάπληξη σε [Ρότσιλντ] Ουάσινγκτον [το οποίο είναι πραγματικά Καθιστή Στην Αγγλία Στο Ρότσιλντ Waddesdon Manor] ...




Αγόρασε από τους μπράβους του Ρότσιλντ και στις δύο χώρες είναι τώρα εξαλειφθεί ~ έτσι δεν είναι περίεργο αυτό προκαλεί έντονη ανησυχία στις Rothschild Camps
Στόλο της Μαύρης Θάλασσας συμφωνίες Είσοδος Πούτιν Σημάδια Νόμος Τερματικών της Ουκρανίας να Κριμαία: Ουκρανοί μεταναστεύσουν στη Ρωσία Αυξάνει 7 Fold.

Και δεν είναι περίεργο Ουάσιγκτον [Waddesdon ~ Rothschild Καρτέλ aka NWO] είναι ανήσυχοι. Αυτό συμμαχία είναι ήδη τελειωμένη υπόθεση με διάφορους τρόπους: μέσω της ομάδας BRICS των αναδυόμενων δυνάμεων (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική)? στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης, η ασιατική αντίβαρο στο ΝΑΤΟ? insidethe G20? και μέσω της 120 μέλη-έθνος Κίνημα των Αδεσμεύτων (NAM). Εμπόριο και το εμπόριο είναι μόνο μέρος της μελλοντικής ευκαιρίας. Οι συνέργειες για την ανάπτυξη νέων στρατιωτικών τεχνολογιών, καθώς και δελεάζουν. Μετά το Star Wars στυλ της Ρωσίας, εξαιρετικά σοφιστικέ αεράμυνας αντιπυραυλικού συστήματος S-500 έρχεται σε απευθείας σύνδεση το 2018, το Πεκίνο είναι σίγουρο ότι θα θέλετε μια έκδοση του. Εν τω μεταξύ, η Ρωσία είναι έτοιμη να πουλήσει δεκάδες state-of-the-art Sukhoi Su-35 μαχητικά αεροσκάφη με τους Κινέζους όπως το Πεκίνο και η Μόσχα κινούνται για να σφραγίσουν μια εταιρική σχέση με την αεροπορία βιομηχανική.

Εν τω μεταξύ, η σχέση που οι ΗΠΑ και με τα δύο έθνη είναι γρήγορα πηγαίνει ξινό. Η κρίση στην Ουκρανία έχει προκαλέσει τις σχέσεις με τη Ρωσία να πέσει στο χαμηλότερο σημείο από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, και τώρα η Κίνα είναι βαθύτατα προσβεβλημένος από τα τέλη που έχουν Κινέζοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι έχουν εμπλακεί σε cyberspying στις Ηνωμένες Πολιτείες ...

Κίνα προειδοποίησε χθες τις Ηνωμένες Πολιτείες θέτει σε κίνδυνο τις στρατιωτικές σχέσεις με τον καταλογισμό πέντε κινέζους υπαλλήλους με cyberspying και προσπάθησε να γυρίσει τους πίνακες σε Ουάσιγκτον, αποκαλώντας το «το μεγαλύτερο εισβολέας του κυβερνοχώρου της Κίνας."


Billboard Στην Κίνα
Dead Τραπεζίτες & Εσείς: το πραξικόπημα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!
Treasonist Τζο Μπάιντεν / EPA παρέχει επιχορηγήσεις σε Κίνα να παράγουν άνθρακα: US Middle Class On Death ρολόι!
Number One δολοφόνος της ανθρωπότητας μπορεί να εντοπιστεί σε Ρότσιλντ NWO Δημοκτονίες: Death By σφετερισμένων Κυβέρνηση Τραπεζίτη!
Έκθεση Rothschild του ΟΗΕ για Βόρεια Κορέα: «Παγκόσμια NWO Πρότυπο Ρότσιλντ» θα μπορούσε επίσης να είναι για τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τη Νότια Κορέα!
John McCain αποσταθεροποιεί τη Συρία Για Rothschild NWO Banking Cabal: McCain Μήπως στη Συρία καθώς Κάτοχος Μήπως στο Μεξικό ~ τρομοκράτες όπλα!
Eric Holder Παραγγελίες απαγγελίες κατηγοριών Ομπάμα Διακόπηκε Στην υπόθεση κατασκοπείας των ΗΠΑ: Κίνα πρόσβαση σε προστατευόμενες ΗΠΑ Space Τεχνολογία Όπλων ~ Κίνα Ανάπτυξη Drone Στόλου κατά των ΗΠΑ - Έκθεση.

Η Κίνα ανακοίνωσε ότι ανέστειλε τη συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια κοινή ομάδα εργασίας για την ασφάλεια πέρα ​​από τις δαπάνες της Δευτέρας ότι οι αξιωματικοί έκλεψε εμπορικά μυστικά από τις μεγάλες αμερικανικές εταιρείες. Το Υπουργείο Εξωτερικών απαίτησε την Ουάσιγκτον να αποσύρει το κατηγορητήριο.

Η Κίνα έχει Τουλάχιστον τώρα Ξύπνησε και είναι στην μέση της Διόρθωση Η Rothschild Κατάχρηση σύνδρομο!

Θα είναι τώρα σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από τις ΗΠΑ, όμως, αντίθεση με τις ΗΠΑ, είναι τώρα πηγαίνει μετά από την διεφθαρμένες Κεϋνσιανή Rothschild NWO τραπεζίτες και Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη Ρωσία Ποιος Αφαιρέθηκε Rothschild Από τη Ρωσία το 2006.


Ρωσία Κίνα
Rothschild Σιωνιστές είναι μια πέμπτη φάλαγγα εντός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!
Κίνα $ 23 τρισεκατομμύρια Bubble Rothschild Credit »χρέους» είναι υπό κατάρρευση ~ Κίνα Κρεμαστά Τραπεζίτες: Ενώ ΗΠΑ είναι 6 τρισεκατομμύρια δολάρια Λιγότερο Στα $ 17 τρισεκατομμύρια.

Ο οργίλος ανταλλαγή σηματοδότησε μια κλιμάκωση των εντάσεων στις καταγγελίες των ΗΠΑ ότι ο στρατός της Κίνας χρησιμοποιεί τις δεξιότητες πολέμου στον κυβερνοχώρο για να κλέψουν το εξωτερικό εμπόριο μυστικά για να βοηθήσει τεράστιες κρατικές βιομηχανικό τομέα της χώρας.

Το χάσμα ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση αυξάνεται.

Αλλά η κυβέρνηση Ομπάμα δεν έχει καταλάβει ότι χρειαζόμαστε την Ανατολή περισσότερο από ό, τι μας χρειάζονται.

Αυτή τη στιγμή, το νούμερο ένα των αμερικανικών εξαγωγών είναι δολάρια ΗΠΑ. Μαζικά διογκωθεί το βιοτικό μας επίπεδο είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τον υπόλοιπο κόσμο χρησιμοποιώντας το νόμισμά μας για τις συναλλαγές με το ένα το άλλο και το δανεισμό σε εμάς σε σούπερ χαμηλά επιτόκια.

Αν ο υπόλοιπος κόσμος κλείνει παίζοντας το παιχνίδι μας, το χρέος μας με βάση χρηματοπιστωτικού συστήματος θα πέσει γρήγορα χώρια.

Δυστυχώς, κανείς στην κυβέρνηση Ομπάμα φαίνεται να έχουν μεγάλη κατανόηση της παγκόσμιας οικονομίας, και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να ανταγωνίζεται τη Ρωσία και την Κίνα.

Στο τέλος, οι συνέπειες για τον ανταγωνισμό τους θα μπορούσε να καταλήξει να είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι οποιοσδήποτε από εμάς ποτέ φανταστεί.

Νέα μαύρη λίστα


Η Ρωσία λέει πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να μην εγκαταλείψουν Guns σας: μάθαμε από την εμπειρία Καταπολέμηση Banking Σχέδια Ρότσιλντ!

Ο Πρόεδρος Πούτιν, «η Αμερική Μην Give Up Guns σας"

Rothschild πολύ μεγάλο στη φυλακή; Η Ρωσία, η Αίγυπτος, η Ισλανδία, το Ιράν, η Κίνα, και η Ουγγαρία Δεν λέω!

Πρόεδρος Πούτιν εξάλειψης των Rothschild Rockefeller Syndicate Σκουλήκια Από τη Ρωσία!



Σχετικές Ειδήσεις:
Κίνα κάτω από την ομπρέλα των ΗΠΑ;
Ο Πρόεδρος Πούτιν: Ο Ομπάμα Kerry ισχυρισμοί σχετικά Συρίας Χημική επίθεση «αδιανόητη Ανοησίες»
Βλαντιμίρ Πούτιν Ομιλία: το 85% του 1917 σοβιετική κυβέρνηση αποτελούνταν Με Rothschild Σιωνιστικό Χαζάρων!
Κίνα διάσωση Παγκόσμια Warmists Trapped In Ανταρκτικής Ice ~ Κίνα απορρίπτει 60.000 τόνους καλαμποκιού της Monsanto Δηλητηριασμένου αποστολές.
Rothschild Elite Απληστία τεχνοκράτες Χρησιμοποιώντας Ελικόπτερα Επίθεση του ΟΗΕ κατά Ουκρανοί ~ GPS Σταθμοί Ρωσία Απενεργοποιεί τεχνοκράτης του!
Heads Up: Rothschild τραπεζίτες Ποιος Βιδωτές καθένας Στην Ιρλανδία είναι τελικά σε δίκη: Ιρλανδία ενώνει την Ισλανδία, την Αίγυπτο, τη Ρωσία, την Ουγγαρία, την Κίνα, το Ιράν και
Κάτι Gotta Give: Rothschild 1919 Silver Fix: Ισλανδία υπενθυμίζει The World ~ The Power Of The ΗΠΑ Επανάσταση 1776 ~ περιμένετε μέχρι να δείτε το ασπράδι των ματιών τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου