11 Μαΐου 2014

Καμμένος: Αλίμονο για την Ελλάδα αν…


Καμμένος: Αλίμονο για την Ελλάδα αν…



«Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο συνδυασμός μας θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια. Αλίμονο για την Ελλάδα, για την χώρα μας, αν οι πολίτες στις 19 έχουν επιβραβεύσει με την ψήφο τους τα δυο κόμματα που υποδούλωσαν τον τόπο». Με τα λόγια αυτά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έστειλε από τη Λάρισα το δικό του πολιτικό μήνυμα των επερχόμενων εκλογών, στηρίζοντας παράλληλα την υποψηφιότητα της Μαρίνας Χρυσοβελώνη και του Μπάμπη Παπασπύρου.



«Οι πολίτες της Θεσσαλίας θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση δεν θα πρέπει να είναι μια διαδικασία επιβράβευσης των πολιτικών εκλεκτών, των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το ΕΣΠΑ καθαρά για ρουσφετολογικούς λόγους, που προχωρούν στην υλοποίηση έργων βιτρίνας και όχι υποδομών», δήλωσε ο κ. Καμμένος εξαπολύοντας με τον τρόπο αυτό , έστω και έμμεσα, επίθεση εναντίον του Κώστα Αγοραστού.

Μιλώντας στη συνέχεια μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ο κ. Καμμένος κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να «συνειδητοποιήσουν πως η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του πολιτικού που έδωσε αγώνα για την Ευρώπη των εθνών, δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που υποτάχθηκε στη Μέρκελ της Γερμανίας, και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, του πολιτικού που εξέφρασε το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες’, δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα των Ιμίων και της παράδοσης του Οτσαλάν».



Αξίζει να σημειωθεί πως πριν παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μ. Χρυσοβελώνη ο κ. Καμμένος περπάτησε σχεδόν όλο το κέντρο της πόλης, συνομιλώντας με πολίτες κάθε ηλικίας, ενώ επισκέφτηκε τα εκλογικά κέντρα του Κ. Τζανακούλη, της Ρ. Καραλαριώτου και του Ντ. Διαμάντου.

Λ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου