3 Μαΐου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ Ε/Π!!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!!!


ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ Ε/Π!!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!!!





Επίθεση στο Slavyansk ειδικών Δυνάμεων με επιθετικα Ε/Π …Κατάρριψις δύο Ελικοπτέρων! (video)

Ο Ουκρανικός στρατός έχει ήδη αρχίσει επίθεση των Ειδικών Δυνάμεων εναντίον των Αυτονομιστών στην Ανατολική Ουκρανία και στην πόλη του του Slavyansk.
Η πόλη είναι πλέον αποκλεισμένη από το ουκρανικό στρατό, με τις ειδικές δυνάμεις να έχουν αποκλεισει όλες τις εισόδους …Τα Στρατεύματα υποστηρίζονται απο 20 και πλέον ελικόπτερα και έχουν αναπτυχθεί με εντολή να χτυπήσουν τ τις δυνάμεις αυτοάμυνας.
Δύο ελικόπτερα έχουν καταρριφθεί από τις

δυνάμεις αυτοάμυνας, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Νωρίτερα, δύο ελικόπτερα καταρρίφθηκan, με ένα πιλ;oto νεκρό και ένα άλλο να συλλαμβάνονται, σύμφωνα με το RIA Novosti πρακτορείο ειδήσεων. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε και απο τον υπουργό Εσωτερικών Αρσέν Avakov της Ουκρανίας.
Το Ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε επίσης ότι ελέγχουν δέκα σημεία ελέγχου σε Slavyansk. Οι αναφορές πάντως κάνουν λόγω ότι οι δυνάμεις του Κιέβου πρόκειται να επιτεθούν στο Kramatorsk η οποία βρίσκεται 19 χιλιόμετρα μακριά.
Ένας διαδηλωτής σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε κατά την επίθεση στην πόλη, αναφέρουν οι δυνάμεις αυτοάμυνας.
Επίσης, το αυτοκίνητο ενός δημοσιογράφου φέρεται να ανατινάχθηκε , σύμφωνα με την RT Πάουλα Slier ο οποίος προσπάθησε να φτάσει στη πόλη αλλά ο ουκρανική στρατός έχει μπλοκάρουν όλες τις εισόδους της πόλης – και στο Kramatorsk.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Αρσέν Αβάκοφ, ο οποίος κατηγόρησε τους φιλορώσους αυτονομιστές ότι χρησιμοποιούν μισθοφόρους, δήλωσε ότι η ουκρανική επίθεση αντιμετωπίσθηκε με βαρύ πυροβολικό, καθώς οι αντάρτες χρησιμοποίησαν εκτοξευτήρες βομβίδων και φορητούς αντιαεροπορικούς πυραύλους για να καταρρίψουν το αεροσκάφος.
Το Κίεβο κατηγορεί τη Μόσχα ότι χρηματοδοτεί και εξοπλίζει τους αυτονομιστές, οι οποίοι έχουν καταλάβει κτίρια σε όλη την ανατολική ουκρανική περιοχή του Ντονμπάς και ζητούν να διεξαχθεί στις 11 Μαΐου δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία τουλάχιστον δύο ανατολικών περιφερειών.
Η Ρωσία αρνείται την κατηγορία και χαρακτηρίζει τους αυτονομιστές ρωσόφωνους που υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, τα οποία δέχονται επίθεση από τους φιλοδυτικούς ηγέτες του Κιέβου.
Χαρακτηρίζοντας την επίθεση «ενεργό φάση της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης», ο Αβάκοφ δήλωσε πως οι στόχοι της είναι απλοί – «να απελευθερώσουν τους ομήρους, να καταθέσουν τα όπλα τους και να απελευθερώσουν διοικητικά κτίρια και να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία της διοίκησης της πόλης».
«Εναντίον των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας, τρομοκράτες χρησιμοποίησαν βαρύ πυροβολικό, περιλαμβανομένων εκτοξευτήρων βομβίδων και φορητών αντιαεροπορικών πυραύλων. Ένας πιλότος σκοτώθηκε και υπάρχουν τραυματίες», έγραψε ο Αβάκοφ στη σελίδα του στο Facebook.
Ο ίδιος ζήτησε από τους κατοίκους να μην βγαίνουν στους δρόμους και να μένουν μακριά από παράθυρα, ενώ κατηγόρησε τους «μισθοφόρους» ότι χρησιμοποιούν αμάχους σαν ανθρώπινες ασπίδες. «Επαγγελματίες μισθοφόροι δίνουν εναντίον μας αληθινή μάχη», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου