11 Μαΐου 2014

Πάγωσε η κοινωνία με τις κατασχεσεις του κοινωνικού μερίσματος. Στο 9% η ΝΔ!


Πάγωσε η κοινωνία με τις κατασχεσεις του κοινωνικού μερίσματος. Στο 9% η ΝΔ!


Πάγωσε η κοινωνία με την κατάσχεση του κοινωνικού μερίσματος ενώ στην κυβέρνηση σήμανε συναγερμός.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο οικονομικών αναφέρεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση περιπτώσεων κατάσχεσης του κοινωνικού μερίσματος από τράπεζες, τόσο ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, όσο και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, επικοινώνησαν με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και ζήτησαν να εφαρμοστεί ο νόμος.Μόνο που είναι πλέον πολύ αργά.

-Αν θέλετε να πάρετε το κοινωνικό μέρισμα, δίχως να ανησυχείτε ότι θα σας κάνουν κρατήσεις οι τράπεζες, για τυχόν οφειλές σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες, τότε... καλύτερα να ανοίξετε λογαριασμό σε άλλη τράπεζα!».

Από στόμα σε στόμα κυκλοφορεί η φήμη ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα παίρνουν τα σπίτια

του κόσμου για οφειλές 500 ευρώ. Το σποτάκι της Δράσης είναι σοκαριστικό.

Οι πολίτες φέρνουν στην μνήμη τους τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν χωρίς να υπάρχει έλεος από το κράτος και ετοιμάζονται να αξιοπιήσουν το τελευταίο του όπλο: Tην ψήφο.

Στα γραφεία των διαπλεκόμεων εκδοτών στα λογιστήρια των οποίων έχει σημάνει συναγερμός, η επικοινωνία με τους δημοσκόπους είναι τόσο συχνή που ούτε στην τουαλέτα δεν προλαβαίνουν να πάνε οι άνθρωποι.

-Κύριε Γιώργο, αυτή τη στιγμή η ΝΔ είναι στο 9% μετά από αυτό που συνέβη με το κοινωνικό μέρισμα. Ο κόσμος δεν τους εμπιστεύεται φοβάται ότι θα του πάρουν το σπίτι για 500 ευρώ. Το σποτάκι της Δράσης σοκάρει...

ο πανίσχυρος επιχειρηματίας παρ΄ ολίγο να πέσει από την καρέκλα του στο άκουσμα όσων του έλεγε ο δημοσκόπος...
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου