5 Μαΐου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


(συνέντευξη τύπου στο Αγρίνιο)

Εμείς δεν ανήκουμε στην κεντροδεξιά, είπε - Στους Ανεξάρτητους Έλληνες χωρούν μέσα τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που εξορίστηκαν στη Μακρόνησο, στη Γυάρο και στην Ικαρία, καθώς και τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που τους φύλαγαν

«Καλούμε τους πολίτες, ανεξάρτητα από το χώρο που βρίσκονταν μέχρι χθες, να έρθουν κοντά μας, στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δεν είμαστε δεκανίκι κανενός, αν και κάποιοι νόμισαν ότι θα μας κάνουν δεκανίκι της κυβέρνησης, ένα κεντροδεξιό δεκανίκι, όπως είναι η ΔΗΜΑΡ».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια 
συνέντευξης τύπου στο Αγρίνιο .

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πρόσθεσε: «Εμείς δεν ανήκουμε στην κεντροδεξιά» για να συμπληρώσει πως «στους Ανεξάρτητους Έλληνες χωρούν μέσα τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που εξορίστηκαν στη Μακρόνησο, στη Γυάρο και στην Ικαρία, καθώς και τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που τους φύλαγαν».

Στην συνέχεια ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου, λέγοντας:«Η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς βάζουν σαν ασπίδα προστασίας τους Νεοδημοκράτες, για να προστατεύσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, από το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τον Γιώργο Παπανδρέου από το σκάνδαλο που έβαλε την Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης και στα μνημόνια, με παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της χώρας».

Ασκώντας κριτική προς το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του κόμματος, ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε πως «το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου». Όπως σημείωσε στην συνέχεια, «οι εναπομείναντες στο ΠΑΣΟΚ, άνθρωποι που πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ, τους χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος σαν ασπίδα προστασίας συμβούλου του πρωθυπουργού, από τη λίστα Λαγκάρντ».

Συνεχίζοντας την κριτική του προς την κυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως «πρόκειται για μία συγκυβέρνηση που ο ένας καλύπτει τον άλλο».

Όσον αφορά στις ευρωεκλογές, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών - κρατών και είμαστε αντίθετοι στην Ευρώπη των τραπεζών.» Επίσης πρόσθεσε ότι «η ενοποίηση των τραπεζών στην Ευρώπη και η πολιτική ένωση, οδηγούν στη γερμανική επικυριαρχία και στην οικονομική εξουσία, που παραδίδεται ουσιαστικά στους Γερμανούς επικυρίαρχους και στους τραπεζίτες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου