24 Μαΐου 2014

ΔΕΛΦΟΙ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΏΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΥΘΙΑ»!


ΔΕΛΦΟΙ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΏΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΥΘΙΑ»!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες, η «Πυθία» όλη την εβδομάδα βρισκόταν σε «έκσταση» για να μας δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως και στις δημοτικές και περιφερειακές...
εκλογές, που επιβεβαιώθηκε 100%. Παρ΄ότι θα βρίσκεται σε «έκσταση» μέχρι αύριο το πρωί που θα ανοίξουν οι κάλπες, μας έδωσε το 95% των προβλέψεών της.

«Εμείς», σεβόμενοι τους κανόνες των Δελφών ως «θεοπρόπες» τηρούμε την παράδοση. Της ζητήσαμε λοιπόν για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία, τις προβλέψεις 7 κομμάτων χωρίς να θέσουμε ποσοστά εκλογής, αφού άλλωστε αυτό απαγορεύεται από τους ιερούς κανόνες. Μας έδωσε αριθμό βουλευτών που θα εκλέξει κάθε κόμμα, και τους λόγους ανατροπής του πολιτικού συστήματος αν υπάρχουν, χωρίς ποσοστά.

Αύριο το πρωί στις 7 η ώρα θα έχουμε τα τελικά αποτελέσματα, αλλά είναι αδύνατον να τα δημοσιοποιήσουμε. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε ελάχιστα θα απέχουν από τις προβλέψεις της που δημοσιοποιούμε σήμερα. Η ψήφος που θα δοθεί από τους ψηφοφόρους όπως επισημαίνει, θα είναι ψήφος οργής θυμού, αγανάκτησης και βαθειά «τιμωριτική». Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από διλλήματα.

Δημοσκόποι και δημοσκοπήσεις, δεν θα έχουν καμιά σχέση με τις εκτιμήσεις και προβλέψεις τους, ούτε τα exit polls. Το ίδιο αναλυτές και δημοσιογράφοι. Μάλιστα σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, ήταν μεγάλο λάθος των ΜΜΕ, που δεν καλούσαν ψυχολόγους και ψυχιάτρους, γνώστες της ψυχολογικής και τιμωριτικής ψήφου, και όχι των αναλυτών και δημοσκόπων. Η στροφή των ψηφοφόρων σε όλη την Ευρώπη θα είναι προς την αριστερά και την άκρα δεξιά, για τα δεινά που περνάει...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε η «Πυθία» για τα 7 κόμματα που εκλέγουν βουλευτές είναι:

-ΝΔ 2-4 Ευρωβουλευτές

-ΣΥΡΙΖΑ 5-7

-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2-4

-ΠΑΣΟΚ(ελιά) 0-2

-ΚΚΕ 1-3

-ΔΗΜΑΡ 0-0

-ΑΝΕΛ 1-3

Η δική μας εκτίμηση συμβαδίζει με της Πυθίας, με μια διαφορά. Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε συν-πλην, προς τα πάνω η προς τα κάτω έναν βουλευτή από αυτά που δίνει η Πυθία, και ενδεχομένως αυτός να πάει σε κάποιο μικρό κόμμα που δεν ζητήσαμε πρόβλεψη. Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε, εκτιμούμε, ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι 4-6 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, με απόκλιση συν-πλην μια μονάδα.

Στο ερώτημα είχαμε βάλει και το ποτάμι, αλλά δεν το έχει συμπεριλάβει η Πυθία. Το θεωρεί «φούσκα» που πίσω του κρύβονται μεγάλα συμφέροντα. Η εκτίμηση η δική μας είναι ότι μπορεί κάποιοι «ρομαντικοί» να του δώσουν έναν βουλευτή. Στο ερώτημα για δύο βουλευτές που τους έχουμε αδυναμία τι πιθανότητες έχουν για να εκλεγούν, μας το απέκλεισε παντελώς. Δεν έχουν καμία πιθανότητα εκλογής.

Είναι Παντελής Καψής και Μαρία Σπυράκη. Τέλος με βάση τους βουλευτές που εκλέγει κάθε κόμμα εσείς βγάλτε τα ποσοστά και τη σειρά κατάταξης. Καλό «βόλι» αδέρφια και φίλοι του FIMOTRO, τη Δευτέρα τα νεότερα και οι ανατροπές του πολιτικού σκηνικού(;). Κρατήστε αυτή την ανάρτηση στο αρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου