27 Μαΐου 2014

Νέα πρόσωπα στη “μηχανή” των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ονόματα)


Νέα πρόσωπα στη “μηχανή” των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ονόματα)


Με νέα πρόσωπα στη μηχανή τους θα επιχειρήσουν την ανασύνταξή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά το ανεπιτυχές εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
Ήδη ο Πάνος Καμμένος έχει προχωρήσει στις πρώτες αλλαγές του επιτελείου του ενώ έχει δώσει και λύση στο ενδεχόμενο να βρεθεί εκτός νυμφώνος ο Νότης Μαριάς, αν τελικά την έδρα του κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταλάβει ο Γιώργος Ρωμανιάς (για τη μάχη ψήφο-ψήφο ρεπορτάζ στο http://lykavitos.gr/archives/109646).
Ο κ. Καμμένος έχει αλλάξει ακόμη και τις γραμματείς του ενώ ο γενικός και οικονομικός διευθυντής του κόμματος, Κ.Χαραλαμπόπουλος, παρέδωσε τη θέση του στον Κ. Σιψή.
Εξάλλου, κατά την αυριανή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του ο Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σπύρος Γαληνός, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος Μυτιλήνης, και θα υποβληθούν υποψηφιότητες για την εκλογή νέου γραμματέα, από το Εθνικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση του γραμματέα είναι πολύ πιθανό να προταθεί από τον κ. Καμμένο, ο κ.Μαριάς, εάν δεν είναι τελικά εκείνος ο νικητής στη μάχη του «σταυρού».
Τέλος, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. θα συνέλθει την Πέμπτη, κι όχι αύριο όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου