28 Μαΐου 2014

Γερμανικό blitzkrieg και εκτέλεση Σαμαρά-Βενιζέλου στα 3 μέτρα εάν πειραχθεί ο Στουρνάρας





Ιλιγγο από το διαρκές blitzkrieg έχουν υποστεί οι Σαμαράς και Βενιζέλος. Και το υπ΄ αριθμόν 1 βήμα προς την κόλασή τους ονομάζεται Στουρνάρας. Από το φάγωμα του Στουρνάρα ξεκινάει η τσουλήθρα στο κενό. Οι Γερμανοί θα εκτελέσουν τους Βενιζέλο-Σαμαρά στα 3 μέτρα αν φαγωθεί ο Στουρνάρας.
Πως; Ακούστε: Έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν σε Γερμανούς δημοσιογράφους τμήματα αλληλογραφίας που είχαν με τους Σαμαρά και Βενιζέλο.
Θα γεμίσει η Bild με απίστευτα σκονάκια τα οποία φέρουν τις υπογραφές των δικών μας.
Μιλάμε ότι θα γελάει όλη η Ευρώπη.
Απλά αν δεν πειραχθεί ο Στουρνάρας το μόνο που θα καταφέρουν είναι να βγάλουν το καλοκαίρι και να φύγουν συντεταγμένα από την εξουσία με εκλογές στις 19 του Οκτώβρη που παραπαίμπει και στον Ανδρέα του 81.
Θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ακόμη και με αυτοδυναμία. Στη συνέχεια θα γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας και τότε θα αρχίσει το μαρτύριο. Σε 6 μήνες- την Άνοιξη του 2015- θα πάμε εκ νέου σε εκλογές.
Μόνο που στο μεταξύ θα έχουν σχηματισθεί τουλάχιστο δύο νέα κόμματα, από δύο εφοπλιστικές οικογένειες.
Ο κομματικός χάρτης της Ελλάδας την Ανοιξη του 2015 θα ακουσθεί σήμερα σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αν σας τον περιγράψουμε.
Υπομονή για την ώρα.
Πάντως η εκτέλεση Στουρνάρα θα προκαλέσει τεκτονικές εξελίξεις και θα επιταχύνει το τέλος του διδύμου Σαμαρά-Βενιζέλου...
[Πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου